muzyczny_gość Napisano 6 października 2008 Udostępnij Napisano 6 października 2008 Witajcie od czasu do czas uda mi się obejrzeć mam talentLubie trójkę moze nie do końca jurorów, ale tych z ciętym językiem lubie najbardziej i wczoraj obejrzałem a dzisiaj juk chyba 3 razy ...może nie bedę pisał sami posłuchajcie i zobaczcie...http://teledyski.onet.pl/10172,4018883,teledyski.htmlCzy Wam również przypadł wokal tej dziewczyny do gustu ?PS. Zdecydowane poparcie dla kobiecego głosu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 6 października 2008 Udostępnij Napisano 6 października 2008 Muzyczny_gośćPrzyznam się, trochę ze wstydem, że pierwszy raz oglądam ten program, zresztą dzięki Tobie. Z różnych powodów w telewizji oglądam jedynie filmy. Tym co zobaczyłem i usłyszałem pod załączonym przez Ciebie linkiem powaliłeś mnie zupełnie. Należy trzymać tylko kciuki aby talent tej młodziutkiej dziewczyny nie został zniweczony, jak wiele rzeczy w tym kraju się niszczy dla zrobienia jak największej kasy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 października 2008 belfer54Polecam odłuchiwać na trochę większym sprzęcie niz głośniki komputerowe jeżeli macie możliwość.. co się okazuje po wrzuceniu w google okazuje się,że dziewczyna spiewa od małego dzieciaczka.. po mimo swoich 15 lat..dla m sukces pod palcem prawej ręki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 7 października 2008 Udostępnij Napisano 7 października 2008 Nie omieszkam odsłuchać na lepszym sprzęcie, bo na pewno warto. Cały czas jestem pod wrażeniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 9 października 2008 Udostępnij Napisano 9 października 2008 Witam.Głos rzeczywiście piekny.W poprzednich odcinkach również było kilka osób z ładnym głosem.Zastanawia mnie jedno ,gdzie takie talenty póżniej przepadają?Czym się kierują nasi spece od show-biznesu lansując niektóre nasze pseudo gwiazdeczki.Napewno nie głosem.Chyba jedynym kryterium jest wygląd ( czytaj ładny biust i tyłek ).A głos?.No cóz,są komputery .Na płycie wychodzi nieżle,na żywo tragedia.Gdyby takie talenty szlifować jakie sa w tym programie to może byśmy sie doczekali kiedyś prawdziwej gwiazdy(przez duże G)której bysmy się nie wstydzili na światowych estradach.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2008 pirs & belfer54Powiem szczerze poprzednich odcinków za dużo nie widziałem dom/praca obowiązki nie dało jakoś rady ale i chęci trochę zabrakłoco do gwiazd..takiemu kryterium odpowiada Doda z tym, że głos niczego sobie Hmm szlifowanie talentów...z takich programów "muzyczno mam-talentowych"Pamiętam Alicję Janosz..po pierwszej chyba i jedynej płycie..przepadła...Makowiecki - który się trzyma..z tego co widzę..nawet ma muzyczną zonę : R.JussisE. Flinta..tak sobieitp itd..jak widać oni wszyscy raczej sami muszą sobie radzić mało kto zapewne zdobywa sie na mega promocje..coś mi sie wydaje, że jak nie zawalczą/wywalczą to nie będą mieli...jak myślicie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiaczek Napisano 21 listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 listopada 2008 Niestety tak to już jest że takie talenty przepadają bo nie trafiają w gust przeciętnego słuchacza. Właściwie to kto to jest przeciętny słuchacz? W moim otoczeniu "przeciętny słuchacz" słucha muzyki z radia/ściąga z sieci a jak wiadomo to takim artystom nie pomaga...Dziewczynka ma talent, ale nie nakleja tipsów, więc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2008 Kuba Wojewódzki dobrze określił : "zabiję tego który spie...y Tobie kariere w tym kraju" czy jakoś takCzęsto w swiecie dużych pieniędzy..praktyczną i główną rolę odgrywają one same..Stad widać jak dziewczyna z potencjałem może być pochłonięta przez wielkie ryby chcące nie jej muzyki jej wokalu, tylko kolejnych złotówek przypływająchych na konto z jej twórczości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiaczek Napisano 23 listopada 2008 Udostępnij Napisano 23 listopada 2008 No i stało się...Mamy wszystkich finalistów Mam talent. I kolejnego nieletniego bohatera - obiecującego pianistę - Ziemowita Świtalskiego. Ja chyba jednak jestem inny niż wszyscy bo uważam że w programach tego typu powinien obowiązywać zakaz zgłaszania dzieci poniżej pewnej rozsądnej granicy. Moim zdaniem ten chłopiec jeszcze sam nie wie co by chciał w życiu robić. A do pełni nieszczęścia brakuje tylko zwycięstwa w programie, całego tego szumu, pochwał, głaskania po główce i będziemy mieć własnego Lang Langa. Przepraszam, ale to jest właśnie czas w którym kształtuje się osobowość takiego człowieka, właśnie teraz on potrzebuje spokoju, kontaktu z rówieśnikami, teraz właśnie może z niego wyrosnąć wybitna osobowość której najważniejszą cechą jest pokora. To tyle z jednej strony... Z drugiej, z nikogo nie będzie artysty dzięki występom, lecz dzięki własnej (wspólnej) ciężkiej pracy, analizy dziedziny sztuki z jaką przyszło się nam zmierzyć. W końcu jestem zwolennikiem takiego powiedzenia: "Reguły są po to żeby je łamać, lecz świadomie." [Nie pamiętam autora.] Dlatego przychodzi pewien etap, kiedy trzeba dużo poświęcić na poznanie dotychczasowego dorobku ludzkości. Kolejny cytat: "Ja sam nie przeczytałem żadnej książki, ale już trzy napisałem." [Wiadomo kto.] Niech tak nie będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2008 Przyznam się szczerze, że nie widziałem ostatnio tego pianisty małego ale.. uważam, że to dobrze dobrane słowa mało jaki taki szkrab.. potrafi poradzić sobie z parciem na szkło..które bedzie wymagane...a rodzice..tym bardziej sobie nie poradzą .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 9 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2009 Co do głosu tej dziewczyny, to jest on bardzo charakterystyczny - zbyt niski i ciemny, mało kobiecy. Takie już się zdażały. Nie wiadomo tylko czy za parę lat, kedy ona dojżeje do rozpoczęcia kariery jako piosenkarka, ten głos będzie wciąż się podobał. Moda się zmienia i może się okazać, że to obciach śpiewać takim głosem. Bee Gees kiedyś zachwycali, ale teraz żeby facet zaśpiewał takim falcecikiem, to kompletna wtopa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomson Napisano 20 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2009 Uwazam ze dziewczyna ma boski glos. Niestety, watpie ze uslyszymy o niej cos wiecej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 21 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2009 Taki "ciemniejszy" vocal ma np Lizz Wright - polecam ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GoodMusicForever Napisano 26 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2009 to jest - moim zdaniem - talent, cos co otrzymuja "wybrani"generalnie nie cierpie tego typu programow, ale to jest niezwykleto cos zupelnie innego niz zatanczenie wyuczonego ukladu lub zaspiewanie czyjejs piosenki... brawo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2009 Dla mnie program sam w sobie nie jest zły:) można się posmiać bo co niektórzy dają czadu..ale talenty sie zdarzają..ciekawe jak dziewczyna radzi sobie w obecnej sytuacji.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2009 Moja pierwsza styczność z tym programem to właśnie Paulina Lenda. Tej piosenki w jej wykonaniu słuchałam kilkanaście razy. Jest świetna. Poruszająca. I życzę jej jak najlepiej...niestety od czasu zakończenia Mam Talent, szum wokół Pauliny ucichł (za to Audiofeels będą w październiku w Kongresowej). Widziałam jedynie (nie pamiętam, w którym z miast, chyba w Mielnie) jej nazwisko na plakacie informującym o koncercie. I tyle. A szkoda. Szkoda, bo przez ostatnie lata choćby w Idolu pojawiło się sporo świetnych głosów. I nic...albo nie ma ludzi, którzy potrafiliby się "talentami" zająć. Co do jurorów Mam Talent to pani Foremniak irytuje mnie w stopniu znacznym - jest zbyt omdlewająco-natchniona PS. Lizz Wright też polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 27 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2009 A to fakt!!Audiofeels:) (czy jakoś tak) też byli świetni ..wlasniedzięki takim grupom można wiedzieć co sie dzieje w "świadku muzycznym"Dali przykład interpretacji w świetny sposób.. - też mi s ię podobało Paulina Lenda byłem na jej stronie.. dziewczyna śpiewa już długo, wygrywała kilkanaście razy różne i różniste "mam talenty" Swego czasu je kawałek odpalałem również bardzo często - słuchałem oryginału....i.. wykonanie Pauliny podobało mi sie bardziej (kwestia gustu ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2009 Ha! Oryginału też słuchałam i powiem szczerze, również wolę wykonanie Pauliny:) A nawiązując do talentów i innych wykonań, to baardzo podobał mi się Maciek Silski w Hunger Strike. Ma chłopak naprawdę niezły głos. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 28 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2009 Cytat Maciek Silski w Hunger Strike. Ma chłopak naprawdę niezły głos. czy to taki "czarny" koleś ? spiewał piosenkę Queen ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 29 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2009 "Czarny", długowłosy, śpiewał "Purple Rain" i "Tę ostatnią niedzielę" z tego co pamiętam. I coś T.LOVE. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 30 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2009 a to zupełnie pomyliłem osoby ... myślałem, że chodzi: Mateusz Ziółko - Too Much Love Will Kill You Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 2 września 2009 Udostępnij Napisano 2 września 2009 ...właśnie się z Mateuszem Ziółko zapoznaję. Nieźle, nieźle... Dotąd zdarzało mi się oglądać Idola - z wykonawców "Mamtalentowych" mam braki....no właśnie, nie dodałam wcześniej, że Maciek Silski w konkurencyjnym programie:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 2 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2009 ok nadrobię i ja zaległości m.z. też fajnie śpiewa - w sumie na technicznym wykonaniu się nie znam, ale wrzenie pozostawia dobre Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 września 2009 Udostępnij Napisano 14 września 2009 ...tak więc ja obejrzałam wreszcie cały odcinek MT:) Mało muzyczny, co prawda, zauroczyli mnie za to Bracia Grzybki. Ciekawa jestem, co będzie dalej. Jest duża szansa, że się wciągnę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobosz65 Napisano 9 listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 listopada 2011 Na początku przypominałem sobie, o której serii mówicie, ale już chyba wiem, lubie takie rzeczy, bardziej do śmiechu niż do posłuchania muzyki, ale muszę powiedzieć że czasem mi szczęka opadła . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts