Konradxxl Napisano 25 maja 2019 Udostępnij Napisano 25 maja 2019 Cześć, Mam do was pytanko, znalazłem gramofon w domu i podłączyłem go pod mojego NAD c326bee. Niestety jak się da na maksa to ledwo co słychać dźwięk. Czy potrzebuje przedwzmacniacza? czy on załatwi sprawę czy oddać gramofon do serwisu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja 2019 Udostępnij Napisano 25 maja 2019 Odłącz go natychmiast tak potrzebujesz pre gramonofonowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 25 maja 2019 Udostępnij Napisano 25 maja 2019 13 minut temu, Konradxxl napisał: Cześć, Mam do was pytanko, znalazłem gramofon w domu i podłączyłem go pod mojego NAD c326bee. Niestety jak się da na maksa to ledwo co słychać dźwięk. Czy potrzebuje przedwzmacniacza? czy on załatwi sprawę czy oddać gramofon do serwisu? To czy gramofon jest sprawny usłyszysz puszczając płytę i nasłuchując uchem , sama igła jadąca po płycie da Ci bardzo cichy dźwięk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 maja 2019 Udostępnij Napisano 25 maja 2019 Ten gramofon nie posiada wejścia korekcyjnego do podłączenia gramofonu, dlatego pod dowolne wejście liniowe trzeba podłączyć zewnętrzny przedwzmacniacz gramofonowy. To wszystko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts