Bartek Chojnacki Napisano 19 października 2020 Napisano 19 października 2020 1 minutę temu, www.sonixsound.pl napisał: Tak na szybko który mi się przypomniał . No cóż nasza paranoja... Dla skorygowania to jak już z oczami a nie uszami mamy coś nie tak . 48 kB · 0 downloads chyba jednak paranoja, odgrzebany post sprzed 2 lat pozostaje ciągle w pamięci, a z tego co pamiętam to była wypowiedź o innej konkurencji (chyba semper acoustic), nie o Was, bo nie macie w ofercie takich ogromnych dyfuzorów w dodatku za 18 tys dziękuję za odpowiedzi w sprawie dyfuzora do samodzielnego montażu. Co do cen to jeszcze się wypowiem - bardzo mnie zastanawia dlaczego ludzie tak łatwo akceptują że kolumny mogą być droższe lub tańsze, stosownie do jakości, a panele akustyczne to już muszą być najtańsze i szukamy koniecznie najtańszych, nie ma akceptacji dla czegoś co może być lepsze i przez to droższe Odpisz, cytując
www.sonixsound.pl Napisano 19 października 2020 Napisano 19 października 2020 2 minuty temu, Bartek z Mega-Acoustic napisał: chyba jednak paranoja, odgrzebany post sprzed 2 lat pozostaje ciągle w pamięci, a z tego co pamiętam to była wypowiedź o innej konkurencji (chyba semper acoustic), nie o Was, bo nie macie w ofercie takich ogromnych dyfuzorów w dodatku za 18 tys dziękuję za odpowiedzi w sprawie dyfuzora do samodzielnego montażu. Co do cen to jeszcze się wypowiem - bardzo mnie zastanawia dlaczego ludzie tak łatwo akceptują że kolumny mogą być droższe lub tańsze, stosownie do jakości, a panele akustyczne to już muszą być najtańsze i szukamy koniecznie najtańszych, nie ma akceptacji dla czegoś co może być lepsze i przez to droższe Tak dużych dyfuzorów już nie robimy, ponieważ ich waga niszczyła zdrowie pracowników jak i mój kręgosłup. Nie będę wypowiadał się co do cen, ponieważ to tkwi w naszym narodzie a nie chce nikogo urazić Podsumowując to proszę więcej nie oczerniać naszej firm. Przepraszam za spam! Pozdrawiam Odpisz, cytując
Tenfilip Napisano 18 grudnia 2020 Napisano 18 grudnia 2020 Dnia 19.10.2020 o 11:16, Bartek Chojnacki napisał: Co do cen to jeszcze się wypowiem - bardzo mnie zastanawia dlaczego ludzie tak łatwo akceptują że kolumny mogą być droższe lub tańsze, stosownie do jakości, a panele akustyczne to już muszą być najtańsze i szukamy koniecznie najtańszych, nie ma akceptacji dla czegoś co może być lepsze i przez to droższe Może chodzi o większą płynność kolumn? Ustroje raczej ciężko kupić/sprzedać używane. Plus - zwyczajnie - jest mniejsza na ten temat wiedza. Plus, łatwiej ustawić kolumny niż kleić ustroje suficie, stawiać ściany etc. w wynajmowanym mieszkaniu. Odpisz, cytując
Recommended Posts