Bartek Chojnacki Napisano 19 października 2020 Udostępnij Napisano 19 października 2020 1 minutę temu, www.sonixsound.pl napisał: Tak na szybko który mi się przypomniał . No cóż nasza paranoja... Dla skorygowania to jak już z oczami a nie uszami mamy coś nie tak . 48 kB · 0 downloads chyba jednak paranoja, odgrzebany post sprzed 2 lat pozostaje ciągle w pamięci, a z tego co pamiętam to była wypowiedź o innej konkurencji (chyba semper acoustic), nie o Was, bo nie macie w ofercie takich ogromnych dyfuzorów w dodatku za 18 tys dziękuję za odpowiedzi w sprawie dyfuzora do samodzielnego montażu. Co do cen to jeszcze się wypowiem - bardzo mnie zastanawia dlaczego ludzie tak łatwo akceptują że kolumny mogą być droższe lub tańsze, stosownie do jakości, a panele akustyczne to już muszą być najtańsze i szukamy koniecznie najtańszych, nie ma akceptacji dla czegoś co może być lepsze i przez to droższe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
www.sonixsound.pl Napisano 19 października 2020 Udostępnij Napisano 19 października 2020 2 minuty temu, Bartek z Mega-Acoustic napisał: chyba jednak paranoja, odgrzebany post sprzed 2 lat pozostaje ciągle w pamięci, a z tego co pamiętam to była wypowiedź o innej konkurencji (chyba semper acoustic), nie o Was, bo nie macie w ofercie takich ogromnych dyfuzorów w dodatku za 18 tys dziękuję za odpowiedzi w sprawie dyfuzora do samodzielnego montażu. Co do cen to jeszcze się wypowiem - bardzo mnie zastanawia dlaczego ludzie tak łatwo akceptują że kolumny mogą być droższe lub tańsze, stosownie do jakości, a panele akustyczne to już muszą być najtańsze i szukamy koniecznie najtańszych, nie ma akceptacji dla czegoś co może być lepsze i przez to droższe Tak dużych dyfuzorów już nie robimy, ponieważ ich waga niszczyła zdrowie pracowników jak i mój kręgosłup. Nie będę wypowiadał się co do cen, ponieważ to tkwi w naszym narodzie a nie chce nikogo urazić Podsumowując to proszę więcej nie oczerniać naszej firm. Przepraszam za spam! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 18 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2020 Dnia 19.10.2020 o 11:16, Bartek Chojnacki napisał: Co do cen to jeszcze się wypowiem - bardzo mnie zastanawia dlaczego ludzie tak łatwo akceptują że kolumny mogą być droższe lub tańsze, stosownie do jakości, a panele akustyczne to już muszą być najtańsze i szukamy koniecznie najtańszych, nie ma akceptacji dla czegoś co może być lepsze i przez to droższe Może chodzi o większą płynność kolumn? Ustroje raczej ciężko kupić/sprzedać używane. Plus - zwyczajnie - jest mniejsza na ten temat wiedza. Plus, łatwiej ustawić kolumny niż kleić ustroje suficie, stawiać ściany etc. w wynajmowanym mieszkaniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts