Fafniak Napisano 31 maja 2019 Udostępnij Napisano 31 maja 2019 Tak ostatnio kupuje płyty z różnych miejsc Generalnie nie ma problemów ale ostatnio trafiłem na taki "sklep" https://www.ebay.pl/usr/musicmagpie?_trksid=p2057872.m2749.l2754 No opisy właściwie są zgodne ze stanem faktycznym, chociaż co do jednej płyty mam zastrzeżenia. Natomiast żenujący jest sposób wysyłki. pierwszy raz spotkałem się z wysyłaniem bez żadnego zabezpieczenia w małej kopercie bąbelkowej. Specjalnie kupiłem 4 płyty żeby wysyłkę ulatwić - zrobienie jednej paczki powoduje usztywnienie przesyłki- ale sprzedawca wysłał 4 oddzielne przesyłki Jedna płyta dotarła z rozwalonym opakowaniem akrylowym. No słabo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 1 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2019 Dość dużo płyt zakupiłem w rzeczonym sklepie. Rzeczywiście sposób pakowania również nazwałbym "dyskusyjnym"... Sprzedawca leci po najmniejszej linii oporu i za każdym razem miałem wrażenie iż wydawnictwa mogłyby być spakowane ciut solidniej. Z moich zakupów, na szczęście, żadne nie ucierpiało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 czerwca 2019 Zastanawiam się czy nie jest tak że "paczka" CD nie wychodzi drożej niż taki "list"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2019 Tam jest tanio ale cienko z jakością. Też się naciąłem z pękniętymi pudełkami, brudnymi CD z Musicmagpie. Ten sklep to taka graciarnia chyba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 czerwca 2019 Też mi się tak wydaje 🙄 Nie trafiłem jednak na dobry sklep z używanymi. Zawsze w paczce 4-6 CD 1lub 2 były w gorszym stanie niż wynikałoby to z opisów. Druga sprawa to kwestia ustalania roku wydania - tutaj jest jeszcze gorzej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts