Gregsky Napisano 14 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2019 Cześć, posiadam soundbar yamaha yas-107 , chcę dokupić subwoofer do bara , jednak jestem totalnym laikiem w temacie , proszę o jakieś wskazówki / modele (myślę nad yamaha YSTFSW050BL , NSSW200 albo Wharfedale Diamond SW150) pokój 4x5 m prawie bez mebli, używam głownie do filmów/ps4 / deep house music....budżet ok 1500zł. Dziękuje i pozdrawiam G Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2019 Witaj, spójrz na Klipsch R-100SW. To wystarczająco mocny do Twojego salonu, szybko i bardzo energicznie grający subwoofer, sprawdzi się także dobrze w muzyce. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz indywidualne wyceny dla forumowicza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2019 Dwa suby magnat 302a zagrają dwie jak nie trzy klasy lepiej tyle w temacie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregsky Napisano 18 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 czerwca 2019 15 godzin temu, S4Home napisał: Dwa suby magnat 302a zagrają dwie jak nie trzy klasy lepiej tyle w temacie A taki sub Cambridge Audio AERO 9, 500W, jest obecnie w dobrej cenie, jest wgle ograniczenie w mocy suba ktorego mozna podpiac pod soundbar ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2019 Jego cena 3000 była absolutnie przesadzona. Teraz ma normalna cenę rynkową Fajny pomysł z dwoma przetwornikami. Mocny wzmacniacz. Moim zdaniem tylko deczko za lekki. Nie widział bym się jakby chodzik po pomieszczeniu albo drżał. Podobny problem miał klipsch lata temu z subem. Dobra sztuka ale konstrukcyjnie "coś nie pyklo" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregsky Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 19 godzin temu, S4Home napisał: Jego cena 3000 była absolutnie przesadzona. Teraz ma normalna cenę rynkową Fajny pomysł z dwoma przetwornikami. Mocny wzmacniacz. Moim zdaniem tylko deczko za lekki. Nie widział bym się jakby chodzik po pomieszczeniu albo drżał. Podobny problem miał klipsch lata temu z subem. Dobra sztuka ale konstrukcyjnie "coś nie pyklo" Obecnie cena w uk to £229 , za takie pieniadze to chyba dobra opcja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregsky Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Dnia 16.06.2019 o 09:20, Q21 napisał: Witaj, spójrz na Klipsch R-100SW. To wystarczająco mocny do Twojego salonu, szybko i bardzo energicznie grający subwoofer, sprawdzi się także dobrze w muzyce. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz indywidualne wyceny dla forumowicza. Dziekuje za propozycje , mieszkam w Uk i ciezko bedzie mi Was odwiedzic, Klipsch R-100SW ma b. dobre opinie , pomysle nad nim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 4 godziny temu, Gregsky napisał: Dziekuje za propozycje , mieszkam w Uk i ciezko bedzie mi Was odwiedzic, Klipsch R-100SW ma b. dobre opinie , pomysle nad nim. Warto, to naprawdę dobry subwoofer. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts