jarbarek Napisano 17 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2019 Witam Wszystkich. Mam taki dylemat: Jakiś czas temu kupiłem wzmacniacz 'HK pm665vxi', i min go trochę posłuchałem bardzo się nagrzał, i wyłączył. Mam kolumny 'B&W dm 14' Jestem teraz w Holandii, a naprawa Harmama tu w Holandii nie wchodzi w grę. "Na szybkiego: kupiłem wzmacniacz 'Sony es 555 mk ii'. Pomijając trochę brzęczący transformator (ponoć można to jakoś wyregulować),4, wzmacniacz Sony gra z tymi kolumnami bardzo dobrze, czy to 'z laptopa', czy z gramofonu. Jedyne co mam dla porównania, to w domu w Polsce amplituner 'Akai aa 1050' i kolumny 'ae 109' - te stare, lub 'Grundig box 850' - bez pro. I właśnie dylemat, czy dać do naprawy tego 'Harman Kardon', czy dać spokój, i zostawić sobie tego Sony. Pozdrawiam ,j Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 18 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2019 Nie masz wrażenia, ze sam sobie już odpowiedziałeś na powyższe pytanie...?😎 "wzmacniacz Sony gra z tymi kolumnami bardzo dobrze, czy to 'z laptopa', czy z gramofonu" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2019 Masakra. A gdzie kropka? To jedno zdanie? Tak zostae go. Też tak myślę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbarek Napisano 18 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 czerwca 2019 (edytowany) S4Home. Do kogo piszesz? .... Masakra. A gdzie kropka? To jedno zdanie?... Ty piszesz do mnie, O 'Harman Kardon 665vxi', czy o 'Sony es 555 mk ii'? Pędrak, gdybym miał wrażenie,że sam sobie odpowiedziałem, to bym TU na forum nie pytał. Czyli według Ciebie 'Harman Kardon pm 665 vxi' gorzej gra niż 'Sony es 555 mk ii'. Edytowano 18 czerwca 2019 przez jarbarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbarek Napisano 21 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 października 2019 Witam. 'HK pm 665 vxi ' już wrócił z naprawy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbarek Napisano 28 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2019 Siema. Wzmacniacz gra. Szukam kolumn do niego. Ktoś, kilkanaście kilometrów ode mnie sprzedaje kolumny 'Mission 753'. Warto się nimi zainteresować? Pozdrawiam, j Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbarek Napisano 17 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2019 Witam Wszystkich, kupiłem te kolumny... Grają super... Zastanawiam się na wzmacniaczem 'Sansui au x 911 dg' - Czy będzie to krok do przodu co do 'Harman - Kardon PM - 665 vxi', pozdrawiam, j Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 17 listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 listopada 2019 Poczytaj o Sansui w dziale kluby. Tam można zapytać. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts