ttok@vp.pl Napisano 5 lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 lipca 2019 Czy warto się zainteresować tym odtwarzaczem. Czy ktoś miał z nim styczność? Czy obsługuje Tidal Masters ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 lipca 2019 Sprzęt warty zainteresowania ale musi się zgrać z resztą toru. Pliki MQA są obsługiwane z poziomu aplikacji. Można sprzęt wypożyczyć i przetestować w swoim systemie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 Dokładnie. Jest to bardzo dobry odtwarzacz grający wręcz znakomicie w odpowiednich systemach. Nie jest to player neutralny. Jeśli go odskuchasz od razu będziesz wiedział czy się wkomponował czy nie. Testowaliśmy ten model i mi się osobiście podobał. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttok@vp.pl Napisano 13 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 lipca 2019 Mam pytanie . Czy bezpośrednio z aplikacji Tidal idzie się połączyć z azur 851 n ? Czy ten strimer obsługuje chromecast? Przez aplikację cembrigt connekt idzie się połączyć z tidalem Ale wszystko jest okrojone. Na każdej piosence w Tidal pokazuje mi 44,1kHz/16bit. Czy idzie uzyskać w jakiś sposób 24bit ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 lipca 2019 Udostępnij Napisano 15 lipca 2019 Ja nie próbowałem się tym tak bawić. Napisz do audiocenter powinni ci szybko odpowiedzieć na to pytanie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts