Radosław Radek Napisano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2019 (edytowany) Witam, Jak w temaci planuje kupić amplituner stereo onkyo tx 8270 + do tego Pylon Pearl 27 lub Monitor Audio mr 6 Muzyka jakiej słucham to elektroniczna oraz rap Powierzchnia pokoju 20m Które kolumny bendą bardziej pasowały do muzyki której słucham oraz onkyo tx 8270? Z góry dziękuję za pomoc oraz cenne uwagi Edytowano 4 sierpnia 2019 przez Radosław Radek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2019 Witaj, ogólnie to dwa podobnej klasy systemy, trochę na plus dla Pylon Audio będzie przemawiała lepsza plastyczność, gęstość, dociążenie. Tak więc w podobnym budżecie wybrałbym jednak polską konstrukcję. Zapraszam jednak serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrek Napisano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2019 Tak, nie kupować w ciemno. Jechać na odsłuch i tam podejmować decyzję. Ja postawiłem (po odsłuchach między innymi w Q21) na MR6. Grają bardzo dobrze. I to jest nie tylko moja opinia. Trochę z nimi "tańczyłem" po pokoju, ale znalazłem "to" miejsce. Grają z tx8250. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2019 Jak słuchasz RAPU i elektroniki to zdecydowanie Magnat SHADOW 207 a i Melodika BL40MKIII też się sprawdzi. Moim zdaniem to lepsze propozycje od Pylona i Monitor Audio przy takim repertuarze. Zapraszam po porównania. Wycen i wypożyczeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts