Radosław Radek Napisano 4 sierpnia 2019 Napisano 4 sierpnia 2019 (edytowany) Witam, Jak w temaci planuje kupić amplituner stereo onkyo tx 8270 + do tego Pylon Pearl 27 lub Monitor Audio mr 6 Muzyka jakiej słucham to elektroniczna oraz rap Powierzchnia pokoju 20m Które kolumny bendą bardziej pasowały do muzyki której słucham oraz onkyo tx 8270? Z góry dziękuję za pomoc oraz cenne uwagi Edytowano 4 sierpnia 2019 przez Radosław Radek Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 sierpnia 2019 Napisano 4 sierpnia 2019 Witaj, ogólnie to dwa podobnej klasy systemy, trochę na plus dla Pylon Audio będzie przemawiała lepsza plastyczność, gęstość, dociążenie. Tak więc w podobnym budżecie wybrałbym jednak polską konstrukcję. Zapraszam jednak serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz indywidualne wyceny. Odpisz, cytując
pietrek Napisano 4 sierpnia 2019 Napisano 4 sierpnia 2019 Tak, nie kupować w ciemno. Jechać na odsłuch i tam podejmować decyzję. Ja postawiłem (po odsłuchach między innymi w Q21) na MR6. Grają bardzo dobrze. I to jest nie tylko moja opinia. Trochę z nimi "tańczyłem" po pokoju, ale znalazłem "to" miejsce. Grają z tx8250. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 Jak słuchasz RAPU i elektroniki to zdecydowanie Magnat SHADOW 207 a i Melodika BL40MKIII też się sprawdzi. Moim zdaniem to lepsze propozycje od Pylona i Monitor Audio przy takim repertuarze. Zapraszam po porównania. Wycen i wypożyczeń. Odpisz, cytując
Recommended Posts