Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano

W salonie top hi-fi. Pamiętaj abyś słuchał sprzętu a nie opinii sprzedawcy. To u nich akurat ważne. 

Ja mam pozytywne zdanie o serii diva. Chodź to nie tanie kolumny i można dostać już coś bardziej firmowego. 

Razem da ci to dość spójne i dobre granie. Jeśli dobrze pamiętam to delikatnie ocieplone. Chodź w połączeniu z rotelem nie słyszałem. 

Moim zdaniem jednak wchodzisz w propozycje cenowa gdzie na prawdę można trafić lepsze kolumny. Elac unifi FS też dostępne w top hi-fi. Od razu odsłuchaj. 

Tannoy xt8f, dynaudio emit 30 czy jaśniejsze swietne porównywalne do bowersa magnaty serii quantum 7.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Kolumny svs raczej nie sa zbyt popularne u nas. Nie kojarzę aby wywarły na mnie jakieś mega wrażenie.

Z drugiej strony dlaczego od razu pod stereo myślisz o subie?  Dobry wzmak z kolumnami da ci wystarczająca ich ilość. 

Albo może warto dołożyć do kolumn jeśli nie ma takiego Basu jakbyś chciał. 

W przypadku svs sb2000 to dobry sub. Musisz jednak zwracać uwagę na konkretny model. One lubią brumic i mieć problemy z diodą sygnalizująca włączenie. 

Pozdrawiam