1Ender Napisano 8 października 2019 Udostępnij Napisano 8 października 2019 A co myślisz by czegoś posłuchać? Najlepiej u siebie w domu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediolanek Franek Napisano 8 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2019 W salonie będe tego zestawu próbował, akurat mają promocje. Ogólnie z tego co czytam na forach, to Rotel A14 może mi podpasować, ale nigdzie nie moge znalezć opini o Diva 660. Umie ktoś wymienić mocne i słabe strony tego zestawu. Czy to do siebie pasuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 W salonie top hi-fi. Pamiętaj abyś słuchał sprzętu a nie opinii sprzedawcy. To u nich akurat ważne. Ja mam pozytywne zdanie o serii diva. Chodź to nie tanie kolumny i można dostać już coś bardziej firmowego. Razem da ci to dość spójne i dobre granie. Jeśli dobrze pamiętam to delikatnie ocieplone. Chodź w połączeniu z rotelem nie słyszałem. Moim zdaniem jednak wchodzisz w propozycje cenowa gdzie na prawdę można trafić lepsze kolumny. Elac unifi FS też dostępne w top hi-fi. Od razu odsłuchaj. Tannoy xt8f, dynaudio emit 30 czy jaśniejsze swietne porównywalne do bowersa magnaty serii quantum 7. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediolanek Franek Napisano 19 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 października 2019 Siema, , za tydzień wybieram sie do salonu przesłuchać kilku zestawów. Co sądzicie jeszcze o SVS Ultra Tower, do tego SVS SB-2000 i ten Rotel A14 ??? Mało informacji o SVS Ultra Tower na internetach jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 października 2019 Udostępnij Napisano 21 października 2019 Kolumny svs raczej nie sa zbyt popularne u nas. Nie kojarzę aby wywarły na mnie jakieś mega wrażenie. Z drugiej strony dlaczego od razu pod stereo myślisz o subie? Dobry wzmak z kolumnami da ci wystarczająca ich ilość. Albo może warto dołożyć do kolumn jeśli nie ma takiego Basu jakbyś chciał. W przypadku svs sb2000 to dobry sub. Musisz jednak zwracać uwagę na konkretny model. One lubią brumic i mieć problemy z diodą sygnalizująca włączenie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts