Hal9000 Napisano 6 września 2019 Napisano 6 września 2019 Cześć, miałem remont łazienki, robotnicy mieli dobrze zabezpieczyć rzeczy w salonie foliami itp, gdy wróciłem zobaczyłem, że gramofon Dual 626 zamiast leżeć po bożemu płasko jak go zostawiłem, stoi w pionie z tajemniczego powodu. Przezroczysta klapa, którą wcześniej można było ustawić w dowolnym położeniu, teraz nie trzyma się zupełnie. Niestety nie wiem, w jaki sposób ona była montowana, co tam ją trzymało, czy ktoś mógłby mi powiedzieć? I czy jest to do naprawienia? Btw. już wcześniej gdy klapa była położona to z przodu była malutka szpara przez którą dostawał się kurz do środka, czy da się to jakoś "naprawić" inaczej niż kładąc coś ciężkiego na wierzch? Dziękuję! Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 września 2019 Napisano 6 września 2019 2 godziny temu, Hal9000 napisał: Btw. już wcześniej gdy klapa była położona to z przodu była malutka szpara przez którą dostawał się kurz do środka, czy da się to jakoś "naprawić" inaczej niż kładąc coś ciężkiego na wierzch? Nigdzie nie mogę znaleźć zdjęć zawiasów w necie , ale znalazłem ulotkę jak powinny być zamontowane, sprawdź jak to jest u Ciebie. ve_dual_cs_626_dustcover_en_de_fr_nl_es_se.pdf Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 6 września 2019 Napisano 6 września 2019 W Dualach pokrywę wsuwasz w zawiasy zaznaczone na zdjęciu. Wsuwasz ją w pozycji otwartej Odpisz, cytując
Recommended Posts