Myszoor Napisano 6 września 2019 Napisano 6 września 2019 (edytowany) witam temat jest taki: wpadł w moje łapki ostatnio projektor Sanyo PLV-Z2, wyjścia mam do dyspozycji takie jak poniżej. Natomiast w laptopie jest nieużywany port HDMI i chciałbym zastąpić leżący na podłodze kabel obecnie łączący ten zestaw (DVI-I + przejściówka na VGA --- VGA w lapku) czymś bezprzewodowym. Może ktoś z Was już to przerabiał, więc proszę o sugestie jak to zrobić uwzględniające fakt, że w planach jest wymiana projektora na coś nowszego, co już też będzie miało HDMI :) Edytowano 6 września 2019 przez Myszoor Odpisz, cytując
S4Home Napisano 9 września 2019 Napisano 9 września 2019 WHAT? HDMI czy DVI to złącze cyfrowe a VGA to przesył analogowy i to słabej jakości. JA wiem że takie kable są na allegro ale bez przesady. Masz w lapku HDMI to wyjdź HDMI na DVI w projektorze. Nie kombinuj. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts