dudal6 Napisano 11 września 2019 Udostępnij Napisano 11 września 2019 Witam serdecznie. Tak jak w tytule. Proszę o pomoc w wyborze amplitunera . Nie dawno zakupiłem używane kolumny Indiana Line 560 , oraz centralna 760 . Powoli kompletuje pod kino domowe. Docelowo 5.1. Pokój ma 17 m2. 4,60 x 3,70 . Zdecydowałem się na kino , a nie na stereo ponieważ głośniki będą służyły w 60 % do kina, w 30% do muzyki i 10 % do gier . Źródłem dźwięku będzie Sony KD-55XE7005 i ps4, czasami laptop, lub telefon. Cena do 3000 pln. Proszę o jakieś sugestie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 września 2019 Udostępnij Napisano 12 września 2019 Skoro system budujesz już w oparciu o Indiana Line Tesi, to moim zdaniem dobra opcja to Yamaha 685 albo Denon x2600. Yamaha zagra lepiej w kinie, przestrzenniej, czyściej. Denon będzie dociążony. Będziesz miał wrażenie jakby gęstszy, basowy. Zapraszam po wyceny. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 września 2019 Udostępnij Napisano 12 września 2019 Zgadzam się z kolegami Yamaha, Denon może do tego towarzystwa dołożyłbym Onkyo TX-NR696. Powinieneś porównać te modele i dobrać je pod swój gust bo są to podobne jakościowo sprzęty jednak oferujące inne walory dźwiękowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts