Fafniak Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 Oglądałem, zajebiecie wyglada. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 72r, najlepsze modele są z 72r, np Ja 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 2 godziny temu, Kenobi napisał: 72r, najlepsze modele są z 72r, np Ja 🤣 Ty i ... Renault 5 Innych modeli nie odnotowano. Chyba, że zaliczymy do nich Kim Ir Sena (niezły model), który w tym marnym roku objął stanowisko prezydenta Korei Północnej. @Fafniak toż to stary rupieć jest. Myślisz, że to gra? Rozumiem Krzysztofa, bo radyjko Dziadka w kuchni (Karioka) grało jak żadne inne ale Ty? Młode pokolenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2021 8 godzin temu, MariuszZ napisał: @Fafniak toż to stary rupieć jest. Myślisz, że to gra? Rozumiem Krzysztofa, bo radyjko Dziadka w kuchni (Karioka) grało jak żadne inne ale Ty? Młode pokolenie? nawet 16sto latek się tym ineteresuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 20 lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 lutego 2021 8 godzin temu, MariuszZ napisał: Ty i ... Renault 5 Innych modeli nie odnotowano. Chyba, że zaliczymy do nich Kim Ir Sena (niezły model), który w tym marnym roku objął stanowisko prezydenta Korei Północnej. @Fafniak toż to stary rupieć jest. Myślisz, że to gra? Rozumiem Krzysztofa, bo radyjko Dziadka w kuchni (Karioka) grało jak żadne inne ale Ty? Młode pokolenie? Widać że na życiu sie nie znasz tak samo jak na działaniu sprzętu audio. Zwróć uwagę jakim inteligentnym facetem musiał byl Kim i z resztą jego następca też skoro udalo im sie mimo przeciwności calego świata utrzymać władze, mimo że wszystkie inne socjalistyczne reżimy poupadały. Z naszego punktu widzenia to nie dobrze , ale on sie urodził gdzie indziej, inaczej byl wychowany i patrzył na sprawy od tej drugiej strony i mu sie udało. A Reanult 5 zwycięzca licznych rajdów? dla mnie też debeściak ;-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 20 lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 lutego 2021 3 godziny temu, Kenobi napisał: Widać że na życiu sie nie znasz tak samo jak na działaniu sprzętu audio. Znam się wystarczająco by o jednym i drugim normalnie porozmawiać. Niestety nie z każdym się da 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts