Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć. Jestem totalnym laikiem w tym temacie, ale chciałbym kupić gramofon. Pierwszy moje pytanie... czy jest w ogóle możliwe, żeby zamknąć się w kwocie 400zł i być (chociaż na początek) zadowolonym?

• 2 months later...
Napisano

To zalezy jak bardzo chcesz być zadowolony oraz na czym zadowolenie ma polegać. Nieco przewrotnie napisałem, ale takie sa fakty. Jeśli ma tylko grać, nienajgorzej wygladać i do tego jakość dźwięku na poziomie TOP nie jest priorytetem, to tak, znajdziesz taki gramofon. Około 500 PLNów za nowy, zaś do 400 zł poszukaj jakiegos używanego - masz duże szanse trafić coś całkiem dobrego za przyzwoite pieniądze.

BTW jakiś czas temu w Lidlu były całkiem nowe DUALe za 399zł (jaki model nie pamiętam, ale przyglądałęm mu się i sam oceniłem, ze za tę kasę to całkiem przyjmeny sprzęt na początek).

K.

Napisano

W Lidlu jak się nie mylę był gramofon dual dt 250 w tej cenie co zrobili trudno znaleźć coś lepszego. Jak dla mnie może być problem żeby za 400 zł kupić gramofon z którego będziesz zadowolony chyba że nie masz dużych wymagań. 

Napisano

Jeszcze nie. Na początek wymagań nie mam zbyt sporych. Żałuję, że nie wiedziałem wcześniej o tej ofercie Lidla 😏 Raczej interesowałby mnie nowy sprzęt. No i fajnie gdyby nie zniszczył płyt skoro ma być taki tani na start 😳