aDRIAN #1 Napisano 25 września 2019 Cześć! Posiadam dość starą wierze (Pioneer cx-j310) którą wyczyściłem i fajnie śmiga.Głośniki fajnie grają ale chciał bym bardziej basowe. Jak już pisałem jestem amatorem i mało wiem o takich rzeczach wiec pytam was. Czy można od wzmacniacza odpiąć jeden z głośników i podpiąć bardziej basowy (jak tak to jak byście mogli polecić jakiś). Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 26 września 2019 Cześć, Mówisz o wymianie kolumn? Bo tak średnio piszesz co chcesz. Czy wymienić głośniki w kolumnach które już masz? Wymienić kolumny na używane inne możesz, ale tej wieży nie znam. Jaki budżet? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aDRIAN #3 Napisano 28 września 2019 Dnia 26.09.2019 o 07:26, S4Home napisał: Cześć, Mówisz o wymianie kolumn? Bo tak średnio piszesz co chcesz. Czy wymienić głośniki w kolumnach które już masz? Wymienić kolumny na używane inne możesz, ale tej wieży nie znam. Jaki budżet? Chodzi mi o wymianę kolumn a do budżetu się dostosuje wszystko wchodzi w grę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lysyrafal #4 Napisano 28 września 2019 Tak moze nie pisz tylko podaj do jakiej kwoty max masz budzet? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba3002 #5 Napisano 28 września 2019 Pytanie tylko czy ten sprzęt z jakichkolwiek kolumn wycisnie przyzwoity bas 😐. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach