Slaweknas Napisano 29 września 2019 Udostępnij Napisano 29 września 2019 Witam Wszystkich! Szukam pomocy w doborze kina domowego do salonu do 5000zł, jak widać na zdjęciu miejsca nie ma zbyt dużo, dlatego chyba jedyną opcją jest znalezienie kolumn podstawowych + amplituner. Głównie kino będzie używane do filmów, ale od czasu do czasu lubię trochę głośniej posłuchać, głównie rock, trochę muzyki elektronicznej z fajnym basem. Na allegro znalazłem zestaw klipsch: https://allegro.pl/oferta/klipsch-reference-base-r-51m-r-41m-r-52c-r-100sw-8485562021 + denon x2500h Nie wiem czy to dobry trop, dlatego proszę o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 Oj nie. Zdecydowanie nie. Jeśli chcesz oprzeć swój system o monitory to na pewno nie te. Denon fajna opcja ale z monitor audio bronze 2, magnatem 723, indiana line 261 A jeśli podłogowe to Polk t532, taga 606v3. Pamiętaj że musi być jeszcze sub. 700 zł to obecnie minimum. 1500 to już fajny sub. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 A ja bym się tego zestawu nie czepiał Klipsch w kinie sprawdza się naprawdę ok. a i subwoofer z tej serii gra nieźle. Oczywiście nie skreślam innych firm i Bronze 2, czy Indiana Line może się sprawdzić to jednak stwierdzisz dopiero po odsłuchu. Zapraszam na odsłuch i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaweknas Napisano 30 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2019 (edytowany) Dziękuję bardzo za rady, myślę, że w pierwszej kolejności spróbuje znaleźć ten zestaw klipsch i posłucham jak to gra. Podejrzewam, że wymienione przez Was kolumny, które na pewno wezmę pod uwagę spełnią moje oczekiwania (w końcu jesteście profesjonalistami). Przed zakupem warto je posłuchać, tylko podczas kompletowania zestawu z ww kolumn nie mieszcze się w swoim budżecie, który i tak jest już naciagnięty. Edytowano 30 września 2019 przez Slaweknas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 października 2019 Udostępnij Napisano 1 października 2019 Nawet nie wiesz jak się cieszymy że nakierowalismy cię na odsłuch super wniosek i szybko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts