Karol_Tcz Napisano 25 marca 2020 Udostępnij Napisano 25 marca 2020 9 godzin temu, S4Home napisał: Ale ja pisałem że do Drumsów to się nie nadaje. Akustyka zmieni bardzo dużo. ale to nie kolumny pod taki typ. Sprawdź dalej i daj znać. No to co kolego polecasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 25 marca 2020 Udostępnij Napisano 25 marca 2020 18 godzin temu, Miras23 napisał: Jeżeli słuchałeś tych kolumn w pomieszczeniu innym niż swoje, to na starcie nie możesz się odnieść. Po za tym, ciekawe z czym tego słuchałeś? Czuję, że tutaj mógł być "pies pogrzebany" Wiadomo pomieszczenie i wzmacniacz ma znaczenie ale skoro słuchał w sali odsłuchowej i kompletnie mu nie podeszło to w domu byłoby jeszcze gorzej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Tcz Napisano 25 marca 2020 Udostępnij Napisano 25 marca 2020 19 godzin temu, Miras23 napisał: Jeżeli słuchałeś tych kolumn w pomieszczeniu innym niż swoje, to na starcie nie możesz się odnieść. Po za tym, ciekawe z czym tego słuchałeś? Czuję, że tutaj mógł być "pies pogrzebany" Słuchałem w pomieszczeniu o bardzo podobnym metrażu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 marca 2020 Udostępnij Napisano 26 marca 2020 Moim zdaniem lepiej się sprawdzą ELAC F6.2 wiem droższe a z tańszych Melodika BL40 MK III, Magnat Signature 507 czy standardowo Aurora 700. możesz też szukać starszej używanej Music Style 900. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Tcz Napisano 26 marca 2020 Udostępnij Napisano 26 marca 2020 14 minut temu, S4Home napisał: Moim zdaniem lepiej się sprawdzą ELAC F6.2 wiem droższe a z tańszych Melodika BL40 MK III, Magnat Signature 507 czy standardowo Aurora 700. możesz też szukać starszej używanej Music Style 900. Pozdrawiam A pod co podpiąć te kolumny, żeby to miało sens? I jaki sub do tego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts