MaX ignac Napisano 10 listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 listopada 2019 Witajcie. Jakie najlepsze głośniki do amplitunera yamahy rx-v667? przeglądam te internety od jakiegos czasu i juz sam nie wiem co jest warte uwagi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 listopada 2019 A masz już ten amp czy dopiero zamierzasz go kupić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaX ignac Napisano 10 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 listopada 2019 mam i chce zmienić głośnik na coś lepszego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 11 listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 listopada 2019 Jaki budżet , jaki metraż ? Używki , czy nowe ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 listopada 2019 16 godzin temu, MaX ignac napisał: Witajcie. Jakie najlepsze głośniki do amplitunera yamahy rx-v667? przeglądam te internety od jakiegos czasu i juz sam nie wiem co jest warte uwagi... Witaj, podaj proszę więcej informacji - jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie będzie wykorzystanie systemu (filmy, koncerty, gru, muzyka), jakie preferujesz brzmienie (dynamiczne, efektowne, jasne, ciepłe, miękkie, relaksujące, ...), czy chcesz od razu zakupić system 5.0 lub 5.1, czy na początek tylko dwie kolumny, jaki masz budżet na zakup kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 11 listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 listopada 2019 uwielbiam takie tematy... kupię samochód, dawać propozycje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts