mario22 Napisano 14 listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 listopada 2019 Witam wszystkich jestem nowy takze z góry przepraszam że czegoś nie rozumiem . Posiadam 5 głosników serii beta 50 infinity upatrzyłem sobie amplituner Onkyo tx 686 czy mógłby ktoś wypowiedzieć czy będzie to do siebie pasować .Słucham więcej muzyki niż oglądam filmów tak 70 do 30 % ale chciałbym tez mieć fajne kino . Narazie pokój ok 20 mkw ale niedługo salon w którym bedzie stał sprzęt ok 120 mkw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 listopada 2019 Cześć Do 20 metrów możesz iść w Onkyo 686. Ale do 120 metrów to ani te kolumny ani amplituner ci po prostu nie wystarcza. Tak będzie potrzebny zupełnie inny sprzęt. Więc kwestia kiedy ta przeprowadzka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario22 Napisano 15 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 listopada 2019 Tak wiem ze z czasem bede musiał zmienić sprzęt ale narazie są inne wydatki i pewnie pojdę w bezprzewodowe głosniki ale narazie musze się tym zadowolić . chodziło mi tylko o to czy zestaw ten co podałem bedzie ze sobą dobrze grał . Dzieki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 listopada 2019 Jak najbardziej to odpowiedni amplituner do Twoich kolumn i standardowego pomieszczenia, w podobnym budżecie moim zdaniem niczego innego nie znajdziesz. A jak masz możliwość, zapraszam serdecznie na odsłuchy TX-NR686 do naszego salonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 listopada 2019 Tak. To na chwilę obecną Inifnity grają dobrze z Onkyo. Z drugiej strony szkoda że koncern nie rozwija już tych kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts