Skladx Napisano 12 listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 (edytowany) Witam wszystkich. Nie za bardzo wiedziałem, gdzie napisać temat, więc sory. Prosiłbym o pomoc w wycenie zestawu car audio, który został wyjęty ze sprowadzonego auta.oto linki:tw: http://www.coralelectronic.com/upload/rece...IT_it/SL_86.pdfmd: http://www.coralelectronic.com/upload/rece..._it/BLK_100.pdf ( tylko ten większy głośnik)niestety nie wiem, jaki tutaj jest woofer, ponieważ nie ma na nim żadnych oznaczeń. Jego średnica wynosi 260mm, a średnica magnesu 110mm. W skład zestawu wchodzi także wzmacniacz 40w i zwrotnica firmy unicars. Niestety nie znam modelu wzmacniacza, ponieważ nie mam go przy sobie.Z góry dzięki za pomoc. Edytowano 12 listopada 2008 przez muzyczny_gość przeniosłem temat w odpowiednie miejsce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 12 listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 Dawno mnie tu nie było i widzę, że Cyrk Humberto na naszym Forum w pełnej krasie. Walczyłem w temacie stereo - audio z komputerowcami no to po miesięcznej ponad nieobecności wróg pierdyknął z drugiej strony i zawija mi tematyką car -audio. Niedługo będziemy rozbijać gu .. na atomy w tak egzotycznych tematach, jak:- ilośc decybeli w wibratorach firmy Teresa Orlowsky;- wpływ iskrzenia szczotek w alternatorze Audi A8 na zachowanie kur niosek w GS "SCH" Szczepietniki;- akustyka dzwonnicy kościelnej u księdza Korby w Wałczu i jej wpływ na zakłócenia nadawania RM;- itp.itd.Adminy i Moderatory. Święta za pasem. Czas na sprzątanie !!! PS. A kolegę od dylematu car-audio uprzejmie przepraszam za powyższe i proszę sie nie zniechęcać. Cierpliwośc i wytrwałośc jest drogą do sukcesu. TYLKO NIE NA TYM FORUM !!! Z poważaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 12 listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 o głośniki samochodowe to najlepiej pytać w dziale o ... muzyce w samochodziea chcąc wyceny zawsze można wystawić na aukcji internetowej, ustawić "bezpieczną" cene minimalną i czekać na rezultat ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 12 listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 Równie dobrym sposobem jest zasięgnięcie opinii rzeczoznawcy ds. wyceny ruchomości!Pomocą może służyć również rozpytanie w najbliższych komisariatach Policji, na ile sprzęt wycenił ten, komu go z samochodu wyjęto... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 przeniosłem temat w odpowiednie miejsce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skladx Napisano 12 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 Dzięki za pomoc chłopaki! Ale pomimo waszych usilnych starań ja dalej nie mam pojęcia, czy mogę za to zawołać 50, czy 500 zł. A nie wystawie tego na aukcji z bezpieczną ceną minimalną, bo nie mam pojęcia ile ona wynosi! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 12 listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 to ustaw cene minimalną nawet na 1000 zł jeśli zwycięzca jej nie osiągnie to rozważ najwyższa oferte, biorąc pod uwage jak duże zainteresowanie było tym zestawem i jak bardzo się o niego "bili" zainteresowani. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 muzyczny_gośćDeczko więcej niz miesiąc mnie tu nie było i wszystko się personalnie pozmieniało. Czyżbyś dostał na tym Forum awans na karbowego znaczy się admina tudzież inszego moderatora. Jak tak to gratuluję i postanawiam pilnować się co piszę bo dostać od ciebie bana to by była dla mnie tragedia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 Perkoz_1 Tobie nigdy..Twoje opisy/wypowiedz należą do kilku gigantów forumowiczów więc Ty i jeszcze kilku innych to wzór ..wzór ..wzór..do naśladowania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 muzyczny_gość vel adiofilski król Mam zagwozdkę z tymi Twoimi tytułami bo za grzyba nie wiem jak do cię się zwracać. Wasza Wysokość. Eminencjo, Jaśnie Wielmożu czy inszy Panie ? Wyjasnij dlatego proszę chłopu pańszczyźnianemu z Kresów Wschodnich jak postępować aby protokołowi królewskiemu było zadośc i abym nie popełniał fous pas w przyszlości. A tak w ogóle to czy się tak robi automatycznie po iluś tam pisaniach audiofila? Bo chciałbym królem sie tytułować, gdyż wtedy miałbym może jakiś szacuneczek w rodzinie I jeszcze jedno - jakie profity królewskie są do wzięcia na Forum Audio po uzyskaniu tego zaszczytu ? Bo nie wiem czy warto wchodzic w ten interes kur..., och pardon królewski. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 Wielmożny Panie królów na forum jest 2..jest tez RoRo co do reszty taki opis wskoczył jak przekroczyłem 1600 postów - czy jakieś dodatki...hmmm nie Ogolnie moderator jestem wszystkiego co sie tu rusza )))))))))))))) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 muzyczny_gość He,he,he ! To zbanuj moje emotikonki w poprzednim poście bo się ruszają .Tak daleko Królu Złoty władza Twoja jeszcze nie sięga PS nr 1. A jak się ja mam od dzisiaj tytułować jak mam Dywizjon 303 ? A swoją drogą to się świetnie tyroz bawię bo siedzę przy kompie i robię kopie bezpieczeństwa dyskografii Metalliki, czyli po inszemu KLONY Dostałem jobla na punkcie Metalliki, Marillion i innej ostrej jazdy bez trzymanki. Jakoś nudziarstwo muzyczne mnie znużyło i prawie żem się przez nie patologiczno - psychiatrycznego doła nabawił. A tak te rify gitarowe, stopa w perkusji oraz na ten przykład wrzask i eunuchowy głos Fisha z Marillionu przyprawia mnie o gęsia skórkę. Tylko jest jeden minus takiego mojego odlotu - syn studenciak dziwnie na starego jełopa patrzy PS nr.2 - A co do królów Forumowych to nic nie ujmuję Królowi RoRo. Tylko minusem takiej sytuacji w Królestwie Audiofilskim jest to, że anarchią lub politycznym burdelem mi to pachnie bo jakże w Królestwie dwóch z blachami na głowach może rządzić. No chyba, że Ty jesteś Król Praktykant a RoRo Król Senior. To wtedy da się zrozumieć Dooobra. Już wyłażę z tego tematu bo mi ba(na)nem pachnie Mości Królu !!!PS nr3. A swoją drogą Jasnie Panie to cosik po tym przemeblowaniu na stronie AUDIO i na Forum bałagan się wdarł bo np. na głównej stronie Forum liczniki stoją jak cosik Mańce w poprzek. Piszę ja niniejszego posta i piszę a licznik stanął na wczoraj i głupawo mnie informuje, że ostatni post ktoś wczoraj spłodził . Uniżenie proszę o interwencję na górze.Koniuszy Perkoz_1 PS nr 4. Ale mnie wkurzyło przed chwilką. Po edycji tego postu wydarło na mnie ryja, że tyle emotikonek mogę sobie w .......... coś tam włożyć i musiałem dokonać ostrej autocenzury. Swobody obywatelskie na tym Forum zabierają !!!!!!!! To jest właśnie skutek dwukrólewia !!!!!Przewidziałem to kilka wersów wyżej. Rządam wolności dla dowolnej liczby emotikonek !!!! Jak nie to REWOLUCJA. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 Koniuszy... szable w dłoń...serio z emotoikonakmi ? to ja wstawie na probe:idea: _____________________________PS. Faktycznie rzy większej ilości to odpada \"WYSTĄPIŁ NASTAĘPUJĄCY(E) BŁĄD/BŁĘDYPróbujesz zapostować wiadomość zawierającą większą liczbę emotikon niż jest to dozwolone. Zmniejsz liczbe emotikon i wyślij ponownie wiadomość\" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 to już nawet na forum nie można pełni uczuć wyrazić chyba że by rozrzucić na kilka postów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 Można słowem pisanym..lepsza jakość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 a można by zamiast ikon wstawki w jakości oczywiscie wave ewentualnie flac z np. płaczem bądź radością dawać, wtedy by było w pełni audiofilskie forum... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 listopada 2008 Wtedy to by był dopiero bałagan..wchodzisz na post atam fanfary z głośnikow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 14 listopada 2008 Udostępnij Napisano 14 listopada 2008 No to szanowni Koledzy pełni radości (o przyczyny nie pytam - sam używam ... emotikonów też )jak zwykle uprzejmie donoszę, że mamy również ograniczenie na ilość cytatów - bodajże do 8 czy 10, sprawdzałem to z rok temu i już mi się nie chce a i szkoda w tej chwili na to czasu. Cytat I jeszcze jedno - jakie profity królewskie są do wzięcia na Forum Audio po uzyskaniu tego zaszczytu ? Perkoz_1Zaszczytem jest bardzo zacny skrót towarzyszący "królikowi", czyli AK. Innych (za)szczytów nie ma - przynajmniej za mojej kadencji nie było A Ty nadal poruszasz się w numeracji dywizjonów na Wyspach w czasie II WŚ...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts