muzyczny_gość Napisano 21 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2007 Chce zmienic moje podlogowce na PARADIGM MONITOR 9 v.5 czy ktos to słuchał w warunkach domowych?? oczywiscie nie na kablach za 2k.pln i sprzeciez za kolejne 6k.pln moge podpiac pod moje Onkyo lub Harmana 240... M_G Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 23 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2007 Wszystko możesz podpiąć, kolumny dają najwięcej, nawet na niskobudżetowej elektronice się opłaca. Powiedz jak duży pokój i podaj granicę cenową (górną). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2007 zgred jzeli chodzi o pokoju to wiadomo,ze nie zagracony pokoj tylko 26metrowy salon... odpowiem dlaej skoro sie pytasz prostokatna sofa.. marmurowe parapety marmurowe prostakaty grubosci 9 cm pod przody, szerokie 35x35cm na srodu marmurowy stolik na ktorym jest ustawiont TV (32cale 16:9 typu Slim,zadne cudo zwykly samsun tylko 30cm głęnokosci) jest jeszce jeden dosc spory fotel i niska specyficzna powiedzy na tokomoda mieszkanie z typu nowoczesnych masz juz wyobrazenie??? aaha zapomnail bym o jednym na jeden ze scian jest ustawione pianino i to tyle PS. Pytasz az tak bardzo ale czy dolozenie jescze jedno fotela robie rozniec???) nieprzesadzaj a cena: w tytule postu masz napisne o jakie glosniki mi chodzi wiec pulap cenowy zostae taki sam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 24 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2007 A więc trzymając się w miarę dużych głośników, skoro takie lubisz proponuję Ci nowe Heco Metas 500, 2700 chyba kosztują, więc względem ceny Paradigmów co nieco nawet zostanie Bardzo kulturalne, wyważone i jednocześnie dynamiczne brzmienie, posłuchaj bo warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2007 No hmm ciekawa dosc prpozycja tymbardziej,ze nawet komplet nie jest drogi... szkoda tylko, ze kolorystyka nie ta.. no chyba, ze gdzies dorwe czarne jak by graly ok a mysle, ze zagraja to ciekawa dosc alternatywa M_G[/i] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 26 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2007 Zdaje się, że są czarne tylko mogą wyglądać tanio (okleina). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2007 ehhh nie popadajmy w panikę chyba jednak zostane przy Paradigmach:) M_G Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerikawon Napisano 27 maja 2007 Udostępnij Napisano 27 maja 2007 i SŁUSZNIE Paradigm jest fajny )))) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 29 maja 2007 Udostępnij Napisano 29 maja 2007 Kerikawon dlaczego niestety z Warszawki .Miasto jak miasto mam też tam kilku fajnych znajomych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 maja 2007 Cytat i SŁUSZNIE Paradigm jest fajny )))) wiem juz graja kilkanaście dni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerikawon Napisano 31 maja 2007 Udostępnij Napisano 31 maja 2007 Opisz wrażenia lepiej ......co ci sie podoba a co nie ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 31 maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 maja 2007 raczej nie bede opisywał tutaj recenzji skoro wszysy sadza,ze u kazdego w domu brzmi to zupelnie inaczej... mi taki sprzet jak najbardziej wystarcza - nie mam powodow zupelnie do marudzenia narzekania lub cos w tym stylu.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts