Andrzeej Napisano 15 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2019 Cześć. Posiadam zestaw kina domowego Onkyo 676 i set 5.1 heco Aurora jestem z tego zestawu w pełni zadowolony itp.. aczkolwiek wieczorem kiedy domownicy śpią przeszkadza im gdy oglądam coś tam sobie sobie. Więc chciałbym kupić słuchawki bezprzewodowe lub przewodowe.... Da radę z amplitunera przerzucić dźwięk na słuchawkowe podczas oglądania np. netflixa? Do Onkyo mam podłączonego Android box NVIDIA shiled TV i przez nią oglądam Netflix i wszystkie filmy z dysku itp. Jak to ogarnąć by obraz sobie szedł na tv a dźwięk do słuchawek 😁. Mam nadzieję że ktoś mnie zrozumie o co kaman 😉. Sprawę słuchawek czy to przewodowe lub bez pozostawię sobie na później ( Chyba że ktoś ma już sprawdzone z mocnym basem lubię jak pożądane perdzielnie🔊) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2019 Ten model nie ma wyjścia bt. Takie coś ma tylko Yamaha. Ale jeśli kupisz słuchawki ze stacją pod jacka a są takie to wtedy nie ma problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzeej Napisano 18 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2019 Dzięki za pochylenie się nad tematem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts