Andrzeej #1 Napisano 15 grudnia 2019 Cześć. Posiadam zestaw kina domowego Onkyo 676 i set 5.1 heco Aurora jestem z tego zestawu w pełni zadowolony itp.. aczkolwiek wieczorem kiedy domownicy śpią przeszkadza im gdy oglądam coś tam sobie sobie. Więc chciałbym kupić słuchawki bezprzewodowe lub przewodowe.... Da radę z amplitunera przerzucić dźwięk na słuchawkowe podczas oglądania np. netflixa? Do Onkyo mam podłączonego Android box NVIDIA shiled TV i przez nią oglądam Netflix i wszystkie filmy z dysku itp. Jak to ogarnąć by obraz sobie szedł na tv a dźwięk do słuchawek 😁. Mam nadzieję że ktoś mnie zrozumie o co kaman 😉. Sprawę słuchawek czy to przewodowe lub bez pozostawię sobie na później ( Chyba że ktoś ma już sprawdzone z mocnym basem lubię jak pożądane perdzielnie🔊) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 17 grudnia 2019 Ten model nie ma wyjścia bt. Takie coś ma tylko Yamaha. Ale jeśli kupisz słuchawki ze stacją pod jacka a są takie to wtedy nie ma problemu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzeej #3 Napisano 18 grudnia 2019 Dzięki za pochylenie się nad tematem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach