araqo Napisano 24 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2007 Zastanawia mnie ten najtańszy zestawik, cena poniżej 1000zł, czy tam cokolwiek zostało w ogóle z klasy droższych AE? Warto jechać do sklepu i słuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 24 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2007 Na rozpoczęcie audiofilskiej przygody wystarczy ale nie spodziewaj się za wiele .Już seria 700 nie ma za wiele wspólnego z "wyższymi" modelami. Z ciekawych zestawów ale z budżetem ok. 3kzł warto zainteresować się Xindakiem z serii 06 i Pioneerem PD-D6-J,A-A6-J i nie dlatego,że reklamują w prasie ale są niezłe .Wiem bo słuchałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 26 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2007 Te 500-tki wyglądają super, metalowe przody, gałeczki, bardzo solidnie! Grają rzeczywiście do bani? A jak te pioneery 06 Fono, słuchałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 26 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2007 Pioneery są niezłe, słuchałem u kolegi z głośnikami Usher 6311 z kabelkami Black Rhodium chyba Concerto.Góra lekko wg. mnie rozjaśniona ale kolumny i kabelki lekko to tonowały ale kolega tak lubi. Katalogowo zestaw kosztuje u nas coś ok.3,5kzł kolega dał w Berlinie /promocja/ ok. 700 Euro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byk Napisano 27 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2007 Odtwarzacz w tym Pioneerze ma zdaje się SACD, więc to kolejny plus. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts