mendlik Napisano 29 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2019 Czy ktoś próbował zintegrować Samsung One Remote z Yamahą R-N803D? Samsung One Remote - to pilot dołączany do większości TV Samsunga. Pozwala on na integracje z wieloma urządzeniami. Stoję przed zakupem audio i ważnym wyznacznikiem dla mnie jest łatwa integracja z TV. Gdyby ktoś mógł potwierdzić czy taki zestaw działa, bo zdania są podzielone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2019 Zdania są podzielone gdyż pewnie podłączają do różnego sprzętu tak? Nie stoję dobrze w wiedzy na temat urządzeń tv. Ale moim zdaniem to zwykły pilot a nie programowalny. Czy się mylę? I steruje on urządzeniami które widzi podłączone po HDMI. Inaczej HDMI Control. Rn803 tego nie ma. Po optyku nie da się tego zrobić. Musiał byś mieć pilota który się programuje. Poprawcie mnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mendlik Napisano 30 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2019 Tak, jest to pilot programowalny. Na YT znalazłem właśnie film który pokazuje że za pomocą tego pilota (bez HDMI) udało się sterować głośnością. Niestety nie udało się włączyć i wyłączyć audio. Ten film i zgłoszenie na Supporcie Samsunga chyba wyczerpują temat. @S4Home dzięki za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts