Arek82 Napisano 30 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2019 Szukam kolumn głośnikowych do kina domowego 80% muzyka 20%, do tej pory posiadałem onkyo 608 i jamo 606 + sub jamo 10, kolumny sprzedałem i szukam czegoś co fajnie zagra pod film, myślałem o klipsch 820, i teraz pytanie czy moje onkyo da radę? Czy zostawiać suba 10? Budżet do 3000. Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2019 Klipsch będzie dobrym wyborem pod wieloma względami, ponieważ są to kolumny wysoko skuteczne poradzi sobie bez problemów większość amplitunerów. Choć firma ta specjalizuje się w kolumnach z przeznaczeniem do kina domowego powinieneś być z nich zadowolony również w stereo - polecam i zapraszam na odsłuch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek82 Napisano 31 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2019 Niestety mam trochę daleko a jest jakaś tańsza alternatywa na zestaw 5.0? Coś co zagra lepiej niz Jamo 606. Czy jednak lepiej dołożyć do Klipsch 820? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek82 Napisano 31 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2019 (edytowany) 5 godzin temu, Q21 napisał: Klipsch będzie dobrym wyborem pod wieloma względami, ponieważ są to kolumny wysoko skuteczne poradzi sobie bez problemów większość amplitunerów. Choć firma ta specjalizuje się w kolumnach z przeznaczeniem do kina domowego powinieneś być z nich zadowolony również w stereo - polecam i zapraszam na odsłuch. A co myślisz o Heco Aurora 700 pod mój zestaw, widziałem u was dobra cenę na fronty, można prosić o wycenę na 5.0 ? Edytowano 31 grudnia 2019 przez Arek82 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2020 Wszystko zagra lepiej od jamo. A co do porównania aurora 700 do klipscha. To klipsch to boom boom cyk cyk a heco klasowy produkt. W swojej cenie bardzo dobry. Moim zdaniem dużo lepszy wybór. Miałem tez608 fajny wydajny amplituner. Ostatni metalowy :):) polecam Aurorę pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts