Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Szukam kolumn głośnikowych do kina domowego 80% muzyka 20%, do tej pory posiadałem onkyo 608 i jamo 606 + sub jamo 10, kolumny sprzedałem i szukam czegoś co fajnie zagra pod film, myślałem o klipsch 820, i teraz pytanie czy moje onkyo da radę? Czy zostawiać suba 10? Budżet do 3000. Z góry dziękuję za pomoc. 

Napisano

Klipsch będzie dobrym wyborem pod wieloma względami, ponieważ są to kolumny wysoko skuteczne poradzi sobie bez problemów większość amplitunerów. Choć firma ta specjalizuje się w kolumnach z przeznaczeniem do kina domowego powinieneś być z nich zadowolony również w stereo - polecam i zapraszam na odsłuch.

Napisano (edytowany)
5 godzin temu, Q21 napisał:

Klipsch będzie dobrym wyborem pod wieloma względami, ponieważ są to kolumny wysoko skuteczne poradzi sobie bez problemów większość amplitunerów. Choć firma ta specjalizuje się w kolumnach z przeznaczeniem do kina domowego powinieneś być z nich zadowolony również w stereo - polecam i zapraszam na odsłuch.

A co myślisz o Heco Aurora 700 pod mój zestaw, widziałem u was dobra cenę na fronty, można prosić o wycenę na 5.0 ?

Edytowano przez Arek82
Napisano

Wszystko zagra lepiej od jamo.

A co do porównania aurora 700 do klipscha. To klipsch to boom boom cyk cyk a heco klasowy produkt. W swojej cenie bardzo dobry. 

Moim zdaniem dużo lepszy wybór.

Miałem tez608 fajny wydajny amplituner. Ostatni metalowy :):)

polecam Aurorę

pozdrawiam