Marcin Keniol Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 Witam podłączyłem amplituner przeszedłem konfiguracje ale z różnych powodów słyszę zgrzyt i amplituner się wyłącza, dioda miga na czerwono amplituner to denon x2600h Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jingiel Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 Może zwarcie na kablachWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Keniol Napisano 3 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 Czyli co źle podłączone ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 12 minut temu, Marcin Keniol napisał: Witam podłączyłem amplituner To nowy sprzęt czy już go miałeś i wystąpiła usterka ? 10 minut temu, Marcin Keniol napisał: Czyli co źle podłączone ? A co jest podłączone ? Jakieś zdjęcie by się przydało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 Prawdopodobnie zwarcie na kablach głośnikowych. Sprawdź dokładnie podłączenia kabli do terminali. Wystarczy, żeby kable się jedną żyłka stykały (tak miałem u siebie). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Keniol Napisano 3 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 Iron dzięki za info pomogło podłączyłem wszystko jeszcze raz i narazie ok tak to jest jak amator się podjada i zacznie grzebać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 4 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2020 To super . Pozostaje tylko cieszyć się nowym nabytkiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bernard Napisano 4 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2020 Jakie odczucia dźwięku masz z tego Denona, Nadaje się do kina akcji, sci-fi itp? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 5 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2020 (edytowany) Ja użytkuję AVR-X1500H i muszę powiedzieć, że daje radę. Naprawdę w kinie jest rewelacyjny (pomiędzy nim a moją starą Yamahą RX-V371 jest po prostu przepaść- na korzyść Denona oczywiście). Duża w tym zapewne zasługa kalibracji. W modelu 2600 z pewnością będzie lepiej. Na pewno warto go posłuchać. Edytowano 5 stycznia 2020 przez Iron Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bernard Napisano 5 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2020 7 minut temu, Iron napisał: Ja użytkuję AVR-X1500H i muszę powiedzieć, że daje radę. Naprawdę w kinie jest rewelacyjny (pomiędzy nim a moją starą Yamahą RX-V371 jest po prostu przepaść- na korzyść Denona oczywiście). Duża w tym zapewne zasługa kalibracji. W modelu 2600 z pewnością będzie lepiej. Na pewno warto go posłuchać. Jakie masz głośniki i suba do tego Denona? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Keniol Napisano 5 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2020 Na razie testowałem reklamówki z dolby atmos i po swojej kalibracji jest super Jutro zrobię kalibrację denona zobaczymy jak wyjdzie Jak na amatora to mi się dźwięk podoba w filmach i muzycę której słucham teraz czas na subwoofer Panowie te jednostki w takich cenach to dobre propozycję ? KLIPSCH SPL-100 2000zł Polk Audio HTS SUB12 1500zł YAMAHA NS-SW700 1999zł TANNOY TS2.10 1799zł Który będzie z nich najlepszy w filmach ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 6 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2020 16 godzin temu, Bernard napisał: Jakie masz głośniki i suba do tego Denona? Tannoy M1 i sub Yamahy YST 45 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts