krystusg Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 Witam, Panowie czy ktoś posiada instrukcję obsługi amplitunera Onkyo Tx 8390 w jezyku polskim? Tak namieszałem, że nic nie działa. może ktoś w Szczecinie posiada taki sprzęt? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 2 minuty temu, krystusg napisał: Tak namieszałem, że nic nie działa. A reset robiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystusg Napisano 3 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 A jak to zrobić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 To w ogóle nie masz instrukcji do niego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystusg Napisano 3 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 ok, zrobiłem dzięki wielkie za pomoc. Swoją drogą sprzęt z polskiej dystrybucji a instrukcji brak po Polsku menu też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karo Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 To napisz do sprzedawcy, aby dosłał Ci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystusg Napisano 3 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 nie wiem czy będzie w stanie to zrobić, skora sam nie posiada takowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 3 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2020 ale angielską masz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystusg Napisano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2020 12 godzin temu, maverick2005 napisał: ale angielską masz? tylko w wersji PDF. nic nie mam w środku, jest tylko skrócona informacja jak podłączyć sprzęt. Sprzęt kupiłem z drugiej ręki. Dowód zakupu mam wszystko mam, dzwoniłem nawet do sklepu czy rzeczywiście tam był kupiony. I teoretycznie jest wszystko ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts