Eryk Senisz Napisano 9 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2020 Hejka, szukam fajny słuchawek gamingowych z mikrofonem. Moje wymagania to że mogę je używać przez bluetooth jak i podłączone do komputera. Jakoś mikrofonu nie musi być najlepsza, ale żeby nie była też najgorsza, wiem że mikrofony w słuchawkach nie są najlepsze. Chciałbym żeby słuchawki zakrywyaly mi całe ucho i były wygodne. Cena zbytnio roli nie gra, ale fajnie by było gdyby słuchawki były warte swojej ceny. Pozdrawiam cieplutko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2020 Hejka No to muszę Cie rozczarować. Słuchawki bluetooth z zasady w trybie z mikrofonem nadają się do rozmów przez telefon i komunikatory, dźwięk który im wtedy toważyszy ma niską jakość i nie jest stereofoniczny. Do tego słuchawki tego typu mają zawsze jakieś opóźnienie. W trybie aptX LL nie jest duże, jednak nie na tyle aby było wystarczające do grania w gry wymagające refleksu. Dlatego do tego celu najlepiej sprawdzają się słuchawki przewodowe lub bezprzewodowe specjalne dla graczy ( ale nie obsługujące bluetooth ). Ostatecznie możesz wybrać słuchawki bluetooth, ale do używania w grach jako przewodowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eryk Senisz Napisano 9 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2020 2 minuty temu, MobyDick napisał: Hejka No to muszę Cie rozczarować. Słuchawki bluetooth z zasady w trybie z mikrofonem nadają się do rozmów przez telefon i komunikatory, dźwięk który im wtedy toważyszy ma niską jakość i nie jest stereofoniczny. Do tego słuchawki tego typu mają zawsze jakieś opóźnienie. W trybie aptX LL nie jest duże, jednak nie na tyle aby było wystarczające do grania w gry wymagające refleksu. Dlatego do tego celu najlepiej sprawdzają się słuchawki przewodowe lub bezprzewodowe specjalne dla graczy ( ale nie obsługujące bluetooth ). Ostatecznie możesz wybrać słuchawki bluetooth, ale do używania w grach jako przewodowe. Głowie bezprzewodową opcję używał bym gdy wychodzę z pokoju i chcąc porozmawiać ze znajomymi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol kosecki Napisano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 Ja mam słuchawki gamingowe Genesis Radon 720, z dźwiękiem 7.1. muszle podswietlane, spoko bajer, dedykowane. Dla mnie ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_232 Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Od lat używam słuchawek tylko od Logitech. Ostatnia moja para niestety uległa zniszczeniu i na komputroniku kupiłem Logitech G432, mają promkę 60 zł więc jak chcesz przyoszczędzić i mieć dobry sprzęt to polecam u nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Audio Technica zaprezentowała niedawno swój najnowszy model ATH G1WL. https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-gamingowe/audio-technica-ath-g1wl.html jest to bezprzewodowa konstrukcja, która aspiruje do swoich starszych braci z serii "ART". Zapraszamy wszystkich graczy do sprawdzenia !:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmx_rap Napisano 29 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2021 Jak bezprzedowe do gierek to spoko są sluchawki model Selen 400,duzo przydatnych przyciskow, wygodne, design dla mnie lepszego nie mozna sobie wyobrazic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 29 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2021 Te nowe słuchawki A-T o których pisze wyżej Tophifi są dużo lepsze od poprzednika tego modelu (PDG1) -nawet cena jest podobna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilia Gwiazda Napisano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2022 znakomite sa Genesis Selen 400, bardzo dobrze sie sprawdzaja, wygodne , duże nauszniki, super tłumia otoczenie, polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts