Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Hejka, szukam fajny słuchawek gamingowych z mikrofonem.

Moje wymagania to że mogę je używać przez bluetooth jak i podłączone do komputera. Jakoś mikrofonu nie musi być najlepsza, ale żeby nie była też najgorsza, wiem że mikrofony w słuchawkach nie są najlepsze. Chciałbym żeby słuchawki zakrywyaly mi całe ucho i były wygodne. 

Cena zbytnio roli nie gra, ale fajnie by było gdyby słuchawki były warte swojej ceny.

Pozdrawiam cieplutko

Napisano

Hejka 

No to muszę Cie rozczarować. Słuchawki bluetooth z zasady w trybie z mikrofonem nadają się do rozmów przez telefon i komunikatory, dźwięk który im wtedy toważyszy ma niską jakość i nie jest stereofoniczny. Do tego słuchawki tego typu mają zawsze jakieś opóźnienie. W trybie aptX LL nie jest duże, jednak nie na tyle aby było wystarczające do grania w gry wymagające refleksu. Dlatego do tego celu najlepiej sprawdzają się słuchawki przewodowe lub bezprzewodowe specjalne dla graczy ( ale nie obsługujące bluetooth ). Ostatecznie możesz wybrać słuchawki bluetooth, ale do używania w grach jako przewodowe.

Napisano
2 minuty temu, MobyDick napisał:

Hejka 

No to muszę Cie rozczarować. Słuchawki bluetooth z zasady w trybie z mikrofonem nadają się do rozmów przez telefon i komunikatory, dźwięk który im wtedy toważyszy ma niską jakość i nie jest stereofoniczny. Do tego słuchawki tego typu mają zawsze jakieś opóźnienie. W trybie aptX LL nie jest duże, jednak nie na tyle aby było wystarczające do grania w gry wymagające refleksu. Dlatego do tego celu najlepiej sprawdzają się słuchawki przewodowe lub bezprzewodowe specjalne dla graczy ( ale nie obsługujące bluetooth ). Ostatecznie możesz wybrać słuchawki bluetooth, ale do używania w grach jako przewodowe.

Głowie bezprzewodową opcję używał bym gdy wychodzę z pokoju i chcąc  porozmawiać ze znajomymi

• 7 months later...
  • 9 months later...
Napisano

Od lat używam słuchawek tylko od Logitech. Ostatnia moja para niestety uległa zniszczeniu i na komputroniku kupiłem Logitech G432, mają promkę 60 zł więc jak chcesz przyoszczędzić i mieć dobry sprzęt to polecam u nich.

• 3 weeks later...
  • 9 months later...