S4Home Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 Wierci się w kamieniu nie ma problemu. I faktycznie to lepsze rozwiązanie. Taga 606V3 to modele konkurencyjne. Taga gra równiej.Moim zdaniem Quadral dynamiczniej, mocniej bardziej kinowo. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 Niestety żona nie jest zwolennikiem tego pomysłu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yapończyk Napisano 21 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2020 Jak tv wisi na ścianie to zawsze łatwiej zetrzeć meble 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 19 godzin temu, Ary napisał: Niestety żona nie jest zwolennikiem tego pomysłu Oj widzę że WAŻ na zerowym poziomie. Też miałem taką dziewczynę kiedyś. Zero kompromisu w audio. Już jej nie mam :):) A Audio coraz więcej SASASASA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 40 minut temu, S4Home napisał: Oj widzę że WAŻ na zerowym poziomie. Też miałem taką dziewczynę kiedyś. Zero kompromisu w audio. Już jej nie mam :):) A Audio coraz więcej SASASASA 11 lat w małżeństwie. Wydaje mi się, że za późno już 😜 A WAŻ na wysokim poziomie, bo żona nie zgadza się na kino 😜 I w tym przypadku również za późno, bo ampli już jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 58 minut temu, Ary napisał: 11 lat w małżeństwie. Wydaje mi się, że za późno już 😜 A WAŻ na wysokim poziomie, bo żona nie zgadza się na kino 😜 I w tym przypadku również za późno, bo ampli już jest Moja też się nie zgadzała ale mimo wszystko kupiłem kino domowe (w kolorze jaki chciała) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yapończyk Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 1 godzinę temu, Stolarz napisał: Moja też się nie zgadzała ale mimo wszystko kupiłem kino domowe (w kolorze jaki chciała) -Kochanie, kupiłem Ci prezent -Ale ja nie chciałam kina -Nie? To trudno. Mnie się przyda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 Ja nie pytam tylko działam. Ary to jaki centralny ta Twoja zona wymyśliła? Może ona ma jakiś pomysł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 Panowie, ale Wam się załączył samiec alfa. Tylko pozazdrościć "prawdziwej" męskości i władzy w domu ;p A tak na poważnie, to spróbuje pod tv, później za nim. Jak nic nie da, to TV zawieszę na ścianie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 (edytowany) 50 minut temu, Ary napisał: Panowie, ale Wam się załączył samiec alfa. Tylko pozazdrościć "prawdziwej" męskości i władzy w domu 😜 A tak na poważnie, to spróbuje pod tv, później za nim. Jak nic nie da, to TV zawieszę na ścianie. Wieszaj od razu. Na tyle wysoko żeby centralny się zmieścił A co do żony to do dzisiaj potrafi rzucić tekstem, że to kino to nie do końca według niej potrzebne A ja sobie potem odpalam film i stwierdzam, że potrzebne bardzo :>>>> Edytowano 22 stycznia 2020 przez Stolarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 No bo pod Tv to gdzie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demis Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 1 godzinę temu, Ary napisał: A tak na poważnie, to spróbuje pod tv, później za nim. Jak nic nie da, to TV zawieszę na ścianie. Jak będziesz wieszał na ścianie to jeszcze weź poprawkę,że za jakiś (niedługi) czas wymienisz TV na większy i trzeba go powiesić wyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 23 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2020 Pod tv czyli tak, gdzie aktualnie są kosze. W sklepie proponują jeszcze Wilson movix 5.0 za 1775 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2020 8 minut temu, Ary napisał: Pod tv czyli tak, gdzie aktualnie są kosze. Z braku laku może być. 8 minut temu, Ary napisał: W sklepie proponują jeszcze Wilson movix 5.0 za 1775 Niech zgadnę w Salonie Denona albo MediaMarkt? Jestem na nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 23 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2020 2 godziny temu, S4Home napisał: Z braku laku może być. Niech zgadnę w Salonie Denona albo MediaMarkt? Jestem na nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2020 Widzisz zgadłem. Dlatego je odpuść. W podobnej cenie a nawet taniej masz Quadral 6500LE, Magnat 1002/102/202 czy Taga 606V3 no a nie oszukujmy się no to zdecydowanie lepsze granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 29 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2020 Zamówiłem Taga i przyjechały uszkodzone. Kurier od razu je zabrał. Zastanawiam się jeszcze czy może iść w Magnat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Co było uszkodzone? Magnat zagra mocniej. Dynamiczniej. Ale mniej rozdzielczo. W Kinie potężnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 (edytowany) Nie wiem co dokładnie. Pęknięcia, złamania itd Supreme 1000 STX KD 200 N Które w kinie lepiej się sprawdzą? Muzyki nie słucham 2 godziny temu, S4Home napisał: Co było uszkodzone? Magnat zagra mocniej. Dynamiczniej. Ale mniej rozdzielczo. W Kinie potężnie. Dla mnie przestrzeń gra dużą role. Lubię jak dźwięk jest szeroki. Po przejrzeniu forum, widzę, że z moim denonen dobrze współgra quadral 6500 Edytowano 30 stycznia 2020 przez Ary Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 E no to wiadomo że Magnat. Quadral gra jasno, czysto i właśnie przez to przestrzennie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ary Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Nie mam gdzie po słuchać magnat, ale za to jutro posłucham jak grają QQ 6650 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 Daj znac. To pomogę Ci podjąć decyzje czy Magnat dla Ciebie czy nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts