janist Napisano 27 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 Tak, Tak, zorientowałem się że to nie to. Jest teraz ustawione, jak niżej. I nie reaguje na zmiany w ustawieniach karty dźwiękowej. Więc co? Sukces? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 27 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 (edytowany) To pobierz próbkę filmów jakie ci podałem masz tam formaty dts dd trued itd i jesli taki format zobaczysz na amplitunerze wtedy wszystko działa. Edytowano 27 stycznia 2020 przez Jasiek88 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janist Napisano 27 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 44 minuty temu, Jasiek88 napisał: To pobierz próbkę filmów jakie ci podałem masz tam formaty dts dd trued itd i jesli taki format zobaczysz na amplitunerze wtedy wszystko działa. JEST! haha, hihi, jupi, andale, andale, Wielkie dzięki stary! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts