krzyspvfr Napisano 4 lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 lutego 2020 Witajcie, mam mały problem a mianowicie dwie kolumny stereo Polk Signature S50E - potrzebuję dobrać do tego kolumnę centralną. Niestety, miejsce mam takie że nie wejdzie mi S35e (za szeroki) ani S30e (za wysoki). Maksymalne wymiary jakie mogę włożyć to: 56 cm szerokość, 15,5 cm wysokość. Czy da się Waszym zdaniem dopasować coś innego producenta, co mi wejdzie wymiarami i będzie pasowało brzmieniem do Polków S50e? Dzięki z góry za rady. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyspvfr Napisano 4 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 lutego 2020 Dodam, że sprzęt napędzający to Yamaha RX-V685. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 lutego 2020 Zwróć uwagę na dwa modele : Indiana Line Nota 740x lub Dali spektor Voca. Najtrudniejsza w Twoim przypadku jest wysokość ale oczywiście nie ma rzeczy niemożliwych. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 lutego 2020 Dokładnie tak. Nota 740X to byłby mój faworyt. Ewentualnie używany Tannoy. Albo Mercury albo Revolution. Dasz za niego mniej a gra wyraźnie lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyspvfr Napisano 5 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2020 (edytowany) Dzięki, koledzy, za pomoc. Nota 740X rzeczywiście wejdzie, Tannoy Mercury FC lub VCi również (z 7C może być już problem na wysokość) - pytanie tylko czy brzmieniowo będzie to pasowało do Polków? Zapomniałem dodać, że biorę na firmę, więc chętnie nowe z pełną fakturą VAT. Edytowano 5 lutego 2020 przez krzyspvfr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 lutego 2020 Moim zdaniem mercury gra przyjemniej po prostu. No to zapraszam po fakturę. Oba w miare jak na inny brand pasują do Polków. Nie przejmuj się tym aż tak bardzo. To nie inne bieguny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts