intruder Napisano 10 lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 lutego 2020 Witam. Kupilem uzywane Polk Audio s55e do domku letniskowego ,pokuj 28m. Chce dokupic wzmacniacz Onkyo 9150 lub amplituner 8250 bo slyszalem ze ten zestaw zagra dobrze. Czy mozecie sie wypowiedziec na temat tego zestawienia, co lepsze ,lub inne sugestie . Dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 lutego 2020 Z tych dwóch lepiej zagra 9150. Ale on nie jest źródłem. Musiał byś do niego podłączyć coś jeszcze. Yamaha wxad10 albo jakiś CD dla przykładu. Ewentualnie dołóż i wybierz Onkyo 8390. Polecam to zestawienie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 lutego 2020 Cześć, Zdecydowanie stawiałbym tak jak kolega wyżej na wzmacniacz Onkyo 9150,mktory zagra dynamiczniej i lepiej poradzi so ie z kontrolą basu. Jako źródło masz 3 opcje w podobnej kategorii cenowej : yamaha wxad10, Klipsch Gate lub Audio Pro Link 1. Chyba, że zależy Ci na bluetooth i przesyłaniu muzyki z YouTube to w takim przypadku masz do dyspozycji ifi Audio Zen Blue. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 11 lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 lutego 2020 Miałem 9150 z mniejszymi polkami s50e. Granie bardzo żywe i dynamiczne, dla mnie przyjemne. Sprawdż jeszcze Denona PMA-800 , fajnie się zgrywają chociaż ten wzmacniacz nie jest jakiś specjalny. Do tego jako źródło zależnie z czego słuchasz. Jeżeli streaming to można zacząć od chromecast audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 lutego 2020 Z Denonem będzie bardziej miekko i łagodnie. Momentami basowo i poza kontrolą. Niektórzy to lubią :):):):) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts