Tommysc Napisano 11 lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 lutego 2020 Cześć, Potrzebuje pomocy w dobraniu subwoofera. Wiem że temat wałkowany dosyć często dlatego po przeczytaniu (x) postów nie wiem na co się zdecydować. A wiem że raczej sprzęt ma być na lata. Posiadam taki zestaw. Onkyo 686 + Dali Spektor 6/1/vokal . Salon 5,5m x 3,6 m . Sprzęt używany do muzyki z youtube i spotify, (najlepiej gra przez xbox one) dużo do gier no i oczywiście do filmów. Kwota jaką dysponuje to ok 1500 , nie chciałbym za bardzo przekroczyć bo miałem kupić soundbar do 2500 zł a wyszło jak zawsze :)) Proszę o jakąś podpowiedź co będzie najlepiej pasowało do zestawu. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 lutego 2020 Cześć, Do kina domowego postaw zdecydowanie na markę Klipsch, która specjalizuje się w subwooferach KD. Model r120sw powinien się sprawdzić i będzie miał spory zapas mocy. Alternatywą może być Heco Aurora sub 30a. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 lutego 2020 Cześć Heco aurora 30a. Bardzo dobrze wyceniany subwoofer. Heco u nas słynie z tego że produkty są dobre jak na cenę. Zapraszam po forumowy rabat. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts