Optyczne wyjscie Napisano 11 lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 lutego 2020 Mam takie pytanko mam telewizor tylko z wyjściem optycznym i kolumny 2x500w zamierzam kupić do nich jakiś wzmacniacz ale ciezko z wejściem optycznym. w linku jest taki adapter i pytanie jak on się spisze. Ma ktoś taki? Jakaś różnica w dźwięku? Może ktoś ma inny pomysł co dokupić zamiast wzmacniacza? Jestem w tym temacie trochę zielony wiec za każdy pomysł z góry dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 lutego 2020 to DAc ze wzmakiem słuchawkowym. Fioo DAC wyjdzie Ci taniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 lutego 2020 Sprawdzonym sposobem w naszym salonie jest Fiio d03k Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts