Patryk Wu Napisano 15 lutego 2020 Udostępnij Napisano 15 lutego 2020 Które zagrają lepiej pod Harmanem 3490? Chodzi o ogólną jakość i bas. Chciałbym usunąć suba z pokoju. Jeszcze taka rzecz Jbl używki za 1300 zł, Tagi za tą cenę nowe. Według danych technicznych Jbl od 38hz, Tagi niby od 30hz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 lutego 2020 Udostępnij Napisano 15 lutego 2020 Cześć, To porównywalna jakość i w obu przypadkach powinieneś pozbyć się subwoofera ale nie wiemy jakie dotychczas miałeś kolumny. Taga Harmony zagra nieco szerzej względem JBL więc może być to karta przetargowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wu Napisano 15 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2020 Mam obecnie kolumny Prism Ht 400 . Budowa kolumny podobna jest nieco do Jbl, natomiast wysokie są jakby "pod kocem", a bas jak z pudełka. Dziwne, bo kolumny są masywne i ciężkie. Nie wiem czy mogę napisać że te prismy to TDL Studio 10 tak samo wyglądają tylko mają inne loga na obudowach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wu Napisano 15 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2020 (edytowany) Przyszły mi jeszcze na myśl Stx 360n . Cenowo są ok, natomiast ich wielkość i jakość głośników myślę, że może być słaba. W bloku sąsiedzi zawału by dostali. Edytowano 15 lutego 2020 przez Patryk Wu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 lutego 2020 Jeśli masz ogromne pomieszczenie to Stx może się sprawdzić, w przeciwnym wypadku nie wykorzystasz ich potencjału. Jeśli lubisz czystość brzmienia to w tej kwocie Taga Harmony będzie najsensowniejszym wyborem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 lutego 2020 W tej cenie zaczynasz dostawać Klipsch F2. A jak troche dołożysz to masz Klipsch F3 i nnie będziesz miał nic kartonowego. Potęzne mocne kolumny. Polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wu Napisano 20 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2020 Kupiłem Missiony M74. Na pewno lepiej grają od stx. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts