Cezarr Napisano 23 lutego 2020 Udostępnij Napisano 23 lutego 2020 Tannuy ,Marantz ,Denon ,Onky Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarr Napisano 23 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 2020 Witam , jestem nowy na forum i prosze o pomoc. Moje kolumny tannoy dc6t se, grają aktualnie z marantz pm 8005 . Poszukujje nowego brzmienia. Myślę o chińskiej lampie Yaqin mc 13s . Czy wedlug was bedzie to dobre połączenie. Prosze o opinie , lub propozycje innej lampy w podobnej cenie . Z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 lutego 2020 Cześć, tak to dość wydajna lampką więc do DC6T pasuje. Ale nie będzie to przeskok do góry jedynie w bok. Moim zdaniem z Marantzem PM8005 zagra to po prostu lepiej. Wymiana dla samej wymiany i chęci zmiany dźwięku. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 lutego 2020 Cześć, Jeśli chciałbyś poprawić brzmienie to zdecydowanie lepszym wyborem byłby yaqin ms30l, który jest dokładniejszy i nie zawęża tak sceny dźwiękowej. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarr Napisano 24 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 lutego 2020 Nie mam zamiaru pozbywac się Marantza , jego brzmienie jest super ,chociaż trochę mi brakuje miękkiego basu. Nie wiem czy to problem kolumn czy wzmacniacza . Chcialbym rozbudować system o lampę i używać na zmianę. Nie mam doswiadczenia z lampami , podobno bas z nich jest super. Moj poprzedni zestaw to tannoy merkury 7,4 z Denon Pma 720 ae tam bas ,jak dla mnie byl świetny . Dodam ze mnie jestem audiofilem i słucham przeróżnych gatunków muzyki. .Powiedzcie mi jeszcze jedno jak z awaryjnoscia MS 30l. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts