Mircies122 Napisano 29 marca 2020 Udostępnij Napisano 29 marca 2020 (edytowany) Witajcie, Pytanie, do użytkowników lub Ci co porównywali. Co będzie lepsze? Słuchawki, którymi dysponuję to Audio Technica A990Z. Będzie to podłączone do lapka i słuchane z Tidal Chciałbym żeby zagrało to jak najlepiej. Zależy mi na jak największej naturalności dźwięku. Edytowano 29 marca 2020 przez Mircies122 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 29 marca 2020 Udostępnij Napisano 29 marca 2020 Zdecydowanie Cobalt. To lepsze urządzenie. Pomimo tej samej mocy co Red lepiej kontroluje słuchawki i dostarcza większe spektrum dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mircies122 Napisano 29 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 marca 2020 Czyli w mocy bez zmian? Spodziewałem się, że i tu będzie progres w stosunku do innych wersji, no ale to nie najważniejsze a gdybyś jeszcze odniósł go do "czarnej" wersji? Słuchałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 29 marca 2020 Udostępnij Napisano 29 marca 2020 Wersje "black" miałem dawno temu. Wtedy na słuchawkach AKG K550. No i co? Dobry był/jest ale brakuje mu "pary" pi za tym i to jest super za 250 zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mircies122 Napisano 29 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 marca 2020 Czyli moje przepuszczenia co do mocy, się gdzieś tam potwierdziły. A może jeszcze jakaś inna propozycja, powiedzmy w cenie do 1000 zł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 29 marca 2020 Udostępnij Napisano 29 marca 2020 Oczywiście, że pojawiły się jakieś różne wynalazki. Z tym, że Dragonfly jest najbardziej uniwersalny, powiedzialbym. Po za tym ten tyci rozmiar. Możesz to wszędzie zabrać i nie czuć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 29 marca 2020 Udostępnij Napisano 29 marca 2020 17 minut temu, Mircies122 napisał: A może jeszcze jakaś inna propozycja, powiedzmy w cenie do 1000 zł? A może.... meridian 2?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 29 marca 2020 Udostępnij Napisano 29 marca 2020 Ewentualnie. Choć osobiście to nie słuchałem. Można gdzieś bazować na przychylnych opiniach w necie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mircies122 Napisano 30 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2020 Umówiłem się póki co, z dystrybutorem, że wezmę na odsłuchy Dragonfly. Zobaczymy co z tego wyjdzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts