Konrad Kulwicki Napisano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2020 https://lmgtfy.com/?q=Klipsch+RP-8000F+wymiaryhttps://lmgtfy.com/?q=monitor+audio+Silver+500+wymiary Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 Jakbym miał wybierac miedzy RP8000 a Silver 500. To zdecydowanie te drugie! A co do wprowadzenia nowych serii to taka mala tajemnica, raczej Monitor Audio będzie pracował nad wprowadzeniem nowego Roksana niz odświeżeniem Silverow. Zwłaszcza że dopiero co bronze doczekały się ukazania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvmania Napisano 14 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 Tez bardziej podobają mi się monitor 500 ale jak grają to musze porównać z rp8000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2020 No to porównaj. Moim zdaniem to różnica klas. Więc to będzie szybka decyzja 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvmania Napisano 16 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2020 Co powiecie taki zestaw ampli 4500 demon + końcówka mocy rotel 1555? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 Skoro to i tak wielokanałowa koncowka mocy to X3600 Ci wystarczy. Co daje w tym przypadku X4500? Skoro wszystko zasilasz z końcowki. Ja jestem za. Aha chodzi o klapkę Ok to jestem za 4500 + Rotel. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvmania Napisano 17 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 4 godziny temu, S4Home napisał: Skoro to i tak wielokanałowa koncowka mocy to X3600 Ci wystarczy. Co daje w tym przypadku X4500? Skoro wszystko zasilasz z końcowki. Ja jestem za. Aha chodzi o klapkę Ok to jestem za 4500 + Rotel. Pozdrawiam Dzięki wielkie będę się do Was odzywał w spr wypożyczenia sprzętu. Ostatnio kolega z forum zaproponował jeszcze takie kolumny i dla mnie wyglądają bosko napewno sprawdzę co o nich powiecie? Paradigm Premier 800F + central 600c kosmos wygląd i czarny połysk i biala połysk bajka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 Bardzo dobre kolumny. Także mamy je w ofercie. Można powiedzieć śmiało że to rozszerzenie dźwięku który oferował paradigm przez lata. Mocne,żywe , konkretne ale nie tak jaskrawe jak u klipsch. Do tego rewelacyjny centralny ze znakomitym wokalem. Nie są to tanie kolumny ale klasa jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvmania Napisano 17 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 46 minut temu, S4Home napisał: Bardzo dobre kolumny. Także mamy je w ofercie. Można powiedzieć śmiało że to rozszerzenie dźwięku który oferował paradigm przez lata. Mocne,żywe , konkretne ale nie tak jaskrawe jak u klipsch. Do tego rewelacyjny centralny ze znakomitym wokalem. Nie są to tanie kolumny ale klasa jest. Ok będę wypozyczal od Was jak odbiorę mieszkanie narazie faworyty 2 Monitor audio Silver 500 Paradigm Premier 800F A nastepne do odsłuchu: Klipsich rp8000 Kef r900 Heco elementy 700 Martin Logan 20 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 5 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 @Tvmania trochę czasu minęło i zdecydowałeś się na jakieś kolumny i wzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts