Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
i6or

chyba zepsułem wieżę :(

Recommended Posts

Jak wiadomo był sylwester i troche przesadziłem z głośnością mianowicie mialem zawsze w jednym gniezdzie oryginalny głośnik a w drugim oryginalny + taki wiekszy kenwooda no i troche wieza chodzila ale za jakis czas to gniazdo przestalo dzialac w ogóle nic na nim nie szedło. Jakieś rady co sie mogło stać i jaki moze byc koszt naprawy? dodam że 1 gniazdo jest ok nic nie charczy i jest głośne. Z góry dzieki za odpowiedz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
skoro jeden kanał nie gra to znaczy, że cos tam poszło. Może to być np. bezpiecznik a może poleciał scalak mocy. Z Twojej wypowiedzi widać, że tylko serwis Cię czeka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
To jest rada na przyszłośc.Nie wtykaj żadnych dodatkowych kabli tam gdzie ich być nie powinno.Możesz śmiało iść do serwisu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jak podpiąłeś dwa głośniki do jednego gniazda to prawdopodobnie oporność zmniejszyłeś wielokrotnie i w końcówce mocy coś padło.
Serwis jak 2 x 2 = 4

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
serwis Cię skasuje odpowiednio (100-200 zł) części będą kosztować góra 20 zł. Może masz znajomego elektronika to wyjdzie dużo taniej (części + flaszka)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

×