Romanesku Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 Do ogladania tv zeby głos był wyraźny muszę za każdym razem po włączeniu amplitunera pogłaszać kanał Center. Czy można na stałe ustawic kanał center na max? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 Czesc tez mi to chwile zajelo zanim to rozgryzlem w glownych ustawieniach chyba kalibracja albo cos w ten desen to sie ustawia tam gdzie jak wejdziesz to szumi z poszczegolnych kolumn i podbijasz db wtedy juz zapisze ta wartosc na stale, ciezko wytlumaczyc ale jak nie znajdziesz pisz to sprawdze jak bede przy ampli dokladna sciezke. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanesku Napisano 10 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 Dzięki, znalazłem i pomogło , jest to w menu na zdjęciu. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 Swoja droga az 10 db musisz podbic centralny dziwne ja mam +1 i wyraznie slychac ale to tylko wtedy jak material jest 5.1 a tv przewaznie w stereo nadaje chyba masz wlaczony jakis tryb miksowania stereo do 5.1 moze tu pokombinuj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanesku Napisano 10 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 +12 mam do oglądania TV , reszta normalnie (gry , filmy )Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 A jakie masz pod to podpiete kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanesku Napisano 10 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 Jamo 506Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 jaki to model jamo? i jak Ci to gra z tym ampli? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanesku Napisano 11 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2020 Jamo S626 5.1, gra bardzo dobrze, mają miękki bas https://m.euro.com.pl/zestawy-kolumn/jamo-s-626-hcs-sub-210-czarny.bhtml#opinieWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demis Napisano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2020 Ja mam kolumny Melodika Bl30 Mk3 połączone z tym amplitunerem i centralny mam ustawiony na 0. Sprzęt gra cały czas tzn. służy do oglądania telewizji , do filmów. Centralny jest słyszany głośno i wyraźnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2020 Tą zmianą spowodowałeś że wszystkie źródła będą miały podbity kanał centralny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanesku Napisano 12 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2020 49 minut temu, Jasiek88 napisał: Tą zmianą spowodowałeś że wszystkie źródła będą miały podbity kanał centralny. Tak , wiem. Najczęściej oglądam tv więc jest ok, do słuchania muzyki zmieniam ustawienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 Zatkałeś głośnik basowy subem? Te kolumny powinny stać odwrotnie :P:P:P I vokal +12? Wszystko jasne. Jamo studio Dlatego tak bardzo je "polecam" w wątkach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts