Surfer Napisano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2020 (edytowany) cześć potrzebuję dobrać kable do CXA81 + Fyne F501 słuchałem już: - Klotz grał czysto i wyraźnie, dużo wysokich, scena rozjechana po całości - Melodika MDC2250 mniej wysokich ale bas dudniący, wokal przytłumiony, scena ciut bardziej poukładana będę wdzięczny za podpowiedź jaki kabel zagra najlepiej w tym budżecie do 500 zł za parę 2,5 metra da się znaleźć coś z jasnym dźwiękiem i dobrze poukładaną sceną ? Edytowano 12 kwietnia 2020 przez Surfer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2020 Qed, CHORD CLEARWAY, Kimber Kable, Tellurium Q Blue, Wireworld, Audioquest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Olczykowski Napisano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2020 Supra Ply lub Tellurium Q Ultra Blue Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Ka Napisano 13 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2020 Van Damme hi-fi grade.Płaski, kierunkowy. U mnie z cxa60/emit m30.Dobrze rozłożona scena.Żròdła pozorne,głębia.Bez dudnienia dołem,gòra wygładzona, średnica lekko w tyle. Warto sprawdzić, wyjdzie coś około 200pln Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surfer Napisano 13 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2020 Cytat Van Damme hi-fi grade. Dobrze rozłożona scena.Żròdła pozorne,głębia.Bez dudnienia dołem,gòra wygładzona, średnica lekko w tyle. takie parametry w takiej cenie, właśnie takiego kabla bym potrzebował, obadam priorytetowo dzięki za podesłanie aż 8 modeli kabli ale które 2-3 najlepiej sprawdzić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2020 Cześć, Myśle, że w takim przypadku warto zwrócić uwagę na Chord Clearway lub Tellurium Q Blue. Tellurium będzie bardziej muzykalny i nasycony. Chord Clearway bardziej neutralny i dynamiczny. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 14 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 Dobrze Ci chłopaki piszą, Chord Clearway będzie kompromisem, ale takim fajnym kompromisem jakości do ceny. Chcesz taniej to dzwoń do sklepu i bierz ze szpuli. Będziesz mile zaskoczony ofertą. No chyba że chcesz kabel z "biżuterią" to zapłacisz skandalicznie drogo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts