rudzielec102 Napisano 13 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2020 Witajcie, kieruję do Was zapytanie o monitory do ceny wymienionej w tytule. Chcę zakupić monitory gdyż nie mam miejsca na podłogowe, a i budżet skromny..... Wzmacniacz który mam na chwilę obecną to Denon PMA-500V. Muzyka to głównie rock, blues. Wcześniej posiadałem Pylon Audio Monitor i byłem bardzo zadowolony, jednak że były one napędzane Yaqinem ms-30l.... Niestety, jak to bywa w Polsce była żona zostawiła mnie z.... Ale to nie forum do wylewania żalu Obecnie kolumny jakie mam to Tensai ts-1000, jednak za wielkie jak na malutkie pomieszczenie 20m2. Prosiłbym o nakierowanie co do wyboru monitorów. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2020 A może warto pozostać przy Pylon Audio. Możesz zakupić model Pearl Monitor, zostanie jeszcze budżet na dobre okablowanie. Ewentualnie spójrz na bardzo dobre Heco Aurora 300. Zapraszam po wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudzielec102 Napisano 13 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2020 Q21 w jaki sposób się można kontaktować w sprawie wyceny? Kontaktować się będzie moja partnerka, gdyż ma to być prezent dla mnie. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2020 4 godziny temu, rudzielec102 napisał: Q21 w jaki sposób się można kontaktować w sprawie wyceny? Kontaktować się będzie moja partnerka, gdyż ma to być prezent dla mnie. Pozdrawiam. Wyślij do nas wiadomość na forum podając numer telefonu. Odezwiemy się i ustalimy szczegóły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 W tej cenie do Denona Monitor Audio Bronze 2! Są na wyprzedaży, warto! https://s4home.pl/wypozyczamy/ Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts