Everaldo Napisano 13 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2020 Witam was bardzo serdecznie . Za jakiś czas zamierzam kupić do swojego niewielkiego pokoju miniwieże w budżecie do 2 500 zł . Pokój ma wymiary 3,90m x 4,15 m . Jedyne dwa gatunki muzyki jakie będę słuchał to muzyka Soul oraz R'n'B z lat 90, 80 i 70 Bardzo bym prosił abyście nie polecali mi wzmacniaczy, ponieważ z różnych względów nie jestem nimi zupełnie zainteresowany. Jeśli chodzi o to jak mają brzmieć kolumny to ciężko do końca mi to opisać. Myślę że w takich gatunkach muzyki bas nie jest ważny . Dobrze by było żeby się ''nie przedłużał'',nie był ociężały, nie dudnił. Fajnie byłoby żeby tony wysokie i średnie brzmiały dobrze . Bardzo prosiłbym o rady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 Yamaha pianocraft w najlepszej odmianie na jaką Cie stać albo wzmacniacz Pozdrawiam https://s4home.pl/wypozyczamy/ Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 Cześć, Rozwiązania są dwa. Pierwsze to Yamaha MCR470d + Q Acoustyic 3020i/ Indiana Line Nota 260 lub minimalistyczny zestaw o dokładniejszym brzmieniu czyli Topping MX3 + Pylon Audio Ruby Monitor. Topping to niewielkich rozmiarów wzmacniacz, który posiada wbudowany DAC oraz moduł Bluetooth. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny i ustalenia warunków wypożyczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Everaldo Napisano 14 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 7 godzin temu, Q21 napisał: Cześć, Rozwiązania są dwa. Pierwsze to Yamaha MCR470d + Q Acoustyic 3020i/ Indiana Line Nota 260 lub minimalistyczny zestaw o dokładniejszym brzmieniu czyli Topping MX3 + Pylon Audio Ruby Monitor. Topping to niewielkich rozmiarów wzmacniacz, który posiada wbudowany DAC oraz moduł Bluetooth. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny i ustalenia warunków wypożyczenia. Ok. Poczytałem na temat tej Yamahy MCR-N470D i ma bardzo dobre opinie . Kolumny te też . Znalazłem też trochę tańszy zestaw tej Yamahy MCR-N470D ale z mniejszymi kolumnami o nazwie Indiana Line Nota 240 za 2 400 zł . Czy takie kolumby by wystarczyły do muzyki Soul i R'n'B ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 Oczywiście Indiana Line Nota 240 również odnalazłaby się w takiej muzyce ale jednak Q Acoustic sprawdziłyby sie lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Everaldo Napisano 14 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2020 (edytowany) 56 minut temu, Q21 napisał: Oczywiście Indiana Line Nota 240 również odnalazłaby się w takiej muzyce ale jednak Q Acoustic sprawdziłyby sie lepiej. Zauważyłem że polecane są często na tym forum kolumny Heco Aurora 300. Z Yamaha Mcr -N470D sprawdziłyby sie tak samo dobrze czy może jednak lepiej lub gorzej od Indiany Line Nota 260/Q Acoustic 3020i ? Edytowano 14 kwietnia 2020 przez Everaldo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts