Fafniak Napisano 20 kwietnia 2020 Napisano 20 kwietnia 2020 Jest fanem starych wież audio. Wygląda na to że kupił sobie coś co nie jest w stanie obsłużyć nic poniżej 8 ohmów na kolumny max 800zł (lepiej do 700) Możecie coś doradzić? Raczej nie pełne podłogówki tylko coś co ew. można postawić "na biurku" szafce itp. Rozważał jakieś altony czy coś w tym stylu Znalazłem mu magnaty ale nadal szuka Co do dźwięku - po prostu pełen dźwięk bez fajerwerków Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 21 kwietnia 2020 Napisano 21 kwietnia 2020 Mam Mission 701 do oddania , zapraszam na PW Odpisz, cytując
S4Home Napisano 21 kwietnia 2020 Napisano 21 kwietnia 2020 Tannoy M2. To raczej taki pewniak. I faktycznie w tej cenie powinien znaleśc uzywane Magnaty Quantum 673 albo starsze 603 / 503. Gotowy wybór. Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 21 kwietnia 2020 Autor Napisano 21 kwietnia 2020 tych mission nigdy nie miałem okazji słuchać. Podobno potrzebują bardzo wydajnego wzmacniacza (choć te legendy prawie o każdej kolumnie można znaleźć) Tannoy M2 - mam na oku w kategorii bookshelf A czy możecie polecić coś starszego w gabarytach zbliżonych bardziej do altusów/altonów (może trochę mniejsze) której mają woofer taki troszku większy ? Odpisz, cytując
Recommended Posts