STELVIO Napisano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2020 Nie ma jak horrory. Tam dopiero cały system się przydaje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2020 22 godziny temu, STELVIO napisał: Aaaha. Takie demo to rozumiem. Myślałem, że może z Youtube. To by było nie miarodajne przecież. na YT nie ma innej ścieżki niż 2.0 w 320 kbps. Więc tam się testować Atmosa nie da. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumowe Ucho Napisano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2022 Pozwolę sobie odkopać temat. Myślicie, że Cambridge Audio Minx to byłby dobry atmosowy głośnik? Mam je jako efektowe na standach i absolutnie uwielbiam. Pewnie byłyby montowane na fabrycznym uchwycie do ściany. Tylko cóż z kablami… po ścianie i suficie by musiały iść. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 Do ściany nie bo to nie Atmos. Do sufitu się sprawdzi. Wygląd to inna kwestia. Ale będą pasować do tyłów. Kable musisz schować. niewielki Remont zapewne potrzebny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumowe Ucho Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 1 godzinę temu, S4Home napisał: Do ściany nie bo to nie Atmos. Do sufitu się sprawdzi. Wygląd to inna kwestia. Ale będą pasować do tyłów. Kable musisz schować. niewielki Remont zapewne potrzebny Piotr Tzn-- miałem na myśli montaż na suficie, ale używając seryjnych mounts. Ale remont dopiero co był, gdzie nawet nie wymyśliłem żeby na tył przeciągnąć kable bo nie myślałem o kinie. Myślałem żeby zaprojektować taki stand rurkowy jak olbrzymia lampa biurkowa z którego zwisa nam atmos... jak myślicie, pomysł na startup? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts