gadula85 Napisano 5 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2009 Witam proszę o pomoc chce kupić obie porządny sprzęt grający bo mam dość już mojej wieży jvc 10letniej . oczywiście mam ograniczony budżet.troszkę już się z sprzętem rozglądałem. Mam pytanie co wybrać bo słuchałem tego o to sprzętu i ten najbardziej mi pasuje dzwikowo tylko nie wiem co wybrać.Zaoferowano mi ;rotel ra-04 nowy bez pilota 1500zł sklep rotel ra-06 używany czarny 1200zł z możliwością dokupienia pilota http://allegro.pl/item522005345_rotel_ra_0...soki_model.htmlmarantz 4001 1000zł sklepszczerze powiem nie wiem co wybrać może jakieś inne sugestie budżet to ok 1700zł max za wzmacniacz. no i drugi problem mam jakie głośniki do tego dla mnie dobrze brzmiały b&w685 i elac fs 67 może coś z używanego sprzętu a może jakaś inna propozycja ??pokój mam ok 26m2 max z góry dziękuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 5 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2009 Napisz jeszcze jakiej muzyki słuchasz i ile pieniędzy możesz wydać na kolumny...Co będziesz miał podłączone do tego wzmacniacza (CD, tuner itp.)?Co do opisów sprzętu na Allegro to trzeba zachować rezerwę, bo wg sprzedawców co drugie urządzenie to już prawie hi-end, a handlarze prawie za darmo wyprzedają swój sprzęt (oczywiście nie ze szrotu - niektórzy "słuchają" równocześnie muzyki z 20 wzmacniaczy, 10 amplitunerów i 30 par kolumn )Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadula85 Napisano 5 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2009 dzięki ki za podpowiedz.a kolumny do 3000zł muzyka to praktycznie wszystko od klasyki do roka bez hip hop i techno:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 6 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 U mnie taki zestaw:ROTEL RA04ROTEL RCD-06SElac FS 68gra bardzo ładnie i jest dość elastyczny.Gdzieś na forum czytałem opinię, że z Rotelem B&W nie brzmią dobrze (sam takiego zestawu nie słyszałem).Powodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 6 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 Gadula a muzę z czego będziesz "brał" ,jaki CD-ek ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 6 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 tylko nie strasz ludzi ze z kompa :] , bo przy takiej kwocie cd ŁObowiazkowo w granicach 400-500. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadula85 Napisano 6 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 już kupiłem marantz pm5003 cd 5003 głośniki mission m34i i co sadzisz o tym sprzęcie? dałem nie dużo bo 3900zł za komplet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 7 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2009 Za te pieniadze można było lepiej.Po co zatem zakładałeś te tematy z prośbą o rady ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadula85 Napisano 7 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2009 bo chciałem coś kupić lecz za dużo pochodziłem i tak mi się w głowie pomieszało:) dzięki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts