Marcin Leśniewski Napisano 2 maja 2020 Udostępnij Napisano 2 maja 2020 Jak dodać stację radiową internetową która była wcześniej a teraz jej nie ma, Można ją jakoś wyszukać czy jestem uzależniony od dostawcy sprzętu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2020 Udostępnij Napisano 4 maja 2020 Czy zmieniło się u ciebie radio? Nie szukałem w tym modelu ale w niektórych da się szukać po IP. Napisz do serwisu Audioklan. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Leśniewski Napisano 4 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2020 Napisałem list miłosny do Audioklanu ciekawe czy odpiszą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Leśniewski Napisano 8 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2020 Widzę że to kolejna firma nie umie błędu naprawić, bez przerwy wywala mi unable to play, firma znana a do problemu ręce umywa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts